H δεύτερη σεζόν του «Condor» κάνει πρεμιέρα στη Nova

Η κατασκοπική σειρά που βασίζεται στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Τρεις Μέρες του Κόνδορα» του Σίντεϊ Πόλακ επιστρέφει με δέκα νέα επεισόδια.

H δεύτερη σεζόν του «Condor» κάνει πρεμιέρα στη Nova

Η υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Τρεις Μέρες του Κόνδορα» (1975) του Σίντεϊ Πόλακ με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι η αφορμή πίσω από τη δημιουργία της κατασκοπικής σειράς «Condor» που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2018 στην αμερικανική τηλεόραση και ενθουσίασε τους φαν του είδους. Όπως και η ταινία, η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα «Έξι μέρες του κόνδορα» του Αμερικανού Τζέιμς Γκράντι και ακολουθεί την ιστορία του αναλυτή της CIA Τζο Τέρνερ, οι ανακαλύψεις του οποίου οδήγησαν στη δολοφονία όλων των συναδέλφων του, αφήνοντάς τον τον μόνο επιζώντα και αναγκάζοντάς τον να φυγαδευτεί και να προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σταματήσει ένα σχέδιο που απειλεί τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Με γρήγορη σκηνοθεσία που κάνει το κάθε επεισόδιο να θυμίζει ταινία, αλλά και με τις δυνατές ερμηνείες τόσο του πρωταγωνιστή Μαξ Άιρονς όσο και του Γουίλιαμ Χαρτ σε ρόλο μέντορα που κερδίζει τις εντυπώσεις, η πρώτη σεζόν του «Condor» ξεχώρισε ως ένα εξαιρετικό δείγμα καθαρόαιμου θρίλερ συνομωσίας, με κάθε επεισόδιο να αυξάνει τις εντάσεις και να γεμίζει την πλοκή με ανατροπές και καταιγιστική δράση.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Condor II» που έρχεται σε α΄ τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 11/6 και κάθε Πέμπτη στις 22:00 στο Novacinema4HD (και τα δέκα επεισόδια του νέου κύκλου γίνονται διαθέσιμα και στο Nova On Demand στις 11/6), βρίσκει τον Τζο στην Ευρώπη να προσπαθεί να διαφύγει από το παρελθόν του. Ένας Ρώσος πράκτορας όμως εμφανίζεται ως συνεργάτης του θείου του Μπομπ και του προτείνει ένα σχέδιο που τον φέρνει αντιμέτωπο με τη ζωή που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω.

Δείτε το trailer του «Condor II»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.