Όλα όσα έρχονται τον Ιούνιο στο Netflix

Tο πολυαναμενόμενο φινάλε του «13 Reasons Why», η συνέχεια της σκοτεινής γερμανικής επιτυχίας «Dark» και η νέα ταινία του Σπάικ Λι «Da 5 Bloods» κάνουν ποδαρικό στις καλοκαιρινές προσθήκες της πλατφόρμας.

Όλα όσα έρχονται τον Ιούνιο στο Netflix

Tο πολυαναμενόμενο φινάλε του «13 Reasons Why», η συνέχεια της σκοτεινής γερμανικής επιτυχίας «Dark» και η νέα ταινία του Σπάικ Λι «Da 5 Bloods» κάνουν ποδαρικό στις καλοκαιρινές προσθήκες της πλατφόρμας.

Dark, σεζόν 3

Λίγο μετά την επιτυχία του «Stranger Things», μια σειρά από τη Γερμανία ήρθε στο Netflix και έκανε το αμερικανικό hit με τα πιτσιρίκια να μοιάζει με παιδική περιπέτεια. Το «Dark» έκανε ξανά τηλεοπτική μόδα τον παλιό, γνώριμο, ευρωπαϊκό και άκρως ατμοσφαιρικό τρόμο, και τώρα η τρίτη σεζόν που κάνει πρεμιέρα στις 27/6 έρχεται να ενθουσιάσει ξανά τους φαν καθώς η τρέλα με τη διαστρέβλωση του χρόνου καταλήγει σε έναν νέο κόσμο, όπου κάποια πράγματα είναι αρκετά γνώριμα, ενώ άλλα πάλι παραμένουν… ενοχλητικά ξένα.

13 Reason Why, σεζόν 4

Στην τελευταία σεζόν της σειράς που έρχεται στις 5/6, ο Κλέι και οι υπόλοιποι τελειόφοιτοι του Λυκείου Λίμπερτι προετοιμάζονται για την αποφοίτηση. Προτού όμως πουν αντίο, πρέπει να συνεχίσουν να κρύβουν επικίνδυνα και απειλητικά μυστικά του παρελθόντος και έρχονται αντιμέτωποι με συγκινητικές επιλογές που ίσως αλλάξουν το μέλλον τους για πάντα.

Da 5 Bloods

Τέσσερις Αφροαμερικανοί βετεράνοι επιστρέφουν στο Βιετνάμ δεκαετίες μετά τον πόλεμο για να βρουν τι απέγινε ο αρχηγός τους - και έναν θαμμένο χρυσό. Η πολυαναμενόμενη ταινία του Σπάικ Λι, που ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί στο αναβληθέν Φεστιβάλ των Κανών, έρχεται στο Netflix στις 12/6 με πρωταγωνιστές τους Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν, Τζόναθαν Μέιτζορς, Ντελρόι Λίντο, Κλαρκ Πίτερς, Νορμ Λιούις, Πολ Γουόλτερ Χάουζερ.

Queer Eye, σεζόν 5

Οι Fab 5 πηγαίνουν στην ιστορική Φιλαδέλφεια για να μεταμορφώσουν νέους καθημερινούς ήρωες, όπως έναν εργατικό DJ και μια ζορισμένη κομμώτρια σκύλων. Το «Queer Eye», το απόλυτο must see ριάλιτι του Netflix που απενοχοποιεί την συγκεκριμένη τηλεοπτική έννοια διαλύοντας με λαμπερό τρόπο τον αμερικανικό συντηρητισμό, επιστρέφει στην πλατφόρμα στις 5/6.

The Politician, σεζόν 2

Όλα όσα έρχονται τον Ιούνιο στο Netflix - εικόνα 1

Προδοσίες. Ένα τρίο. Ένα μόνο θέμα στην ατζέντα αυτού του υποψηφίου. Ο δρόμος προς τη Γερουσία είναι γεμάτος λασπολογία και ο Πέιτον (ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Μπεν Πλατ) θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει, ακόμα κι αν η μητέρα του, η Τζορτζίνα Χόμπαρτ (Γκουίνεθ Πάλτροου), παίρνει μια κοσμοϊστορική απόφαση που απειλεί να επισκιάσει τον ίδιο και ό,τι ελπίζει να καταφέρει. Η δεύτερη σεζόν του «Politician», της απροσδόκητης επιτυχίας του Ράιαν Μέρφι, κάνει πρεμιέρα στις 19/6.

Οι Τελευταίες Ημέρες του Αμερικανικού Εγκλήματος

Ένας ληστής τραπεζών συμμετέχει στον σχεδιασμό μιας τελευταίας, ιστορικής ληστείας προτού η κυβέρνηση δώσει ένα σήμα που θα τερματίσει όλη την εγκληματική δραστηριότητα. Η ταινία του Ολιβιέ Μεγκατόν («Η Αρπαγή 2, 3», «Colombiana», «Transporter 3») έρχεται στις 5/6.

Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision: Η Ιστορία των Fire Saga

Αν σας έλειψε η Eurovision που αναβλήθηκε φέτος λόγω κορονοϊού, ο Γουίλ Φέρελ κι η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς έρχονται να διεκδικήσουν το δωδεκάρι σας ως δύο επαρχιώτες τραγουδιστές που υλοποιούν το όνειρό τους να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού του κόσμου. Η ταινία που γράφει ο Γουίλ Φέρελ μαζί με τον Άντριου Στιλ του Saturday Night Live κάνει πρεμιέρα στις 26/6, ενώ το τρέιλερ από μόνο του είναι ο ορισμός του γιουροβιζιονικού βίντεο-κλιπ…

Floor Is Lava

Όλα όσα έρχονται τον Ιούνιο στο Netflix - εικόνα 2

Ένα θεματικό επεισόδιο του «Community» που προστέθηκε πρόσφατα στο Netflix μάς θύμισε το συγκεκριμένο παιχνίδι, όποτε τα βράδια που θα πάσχουμε από το λεγόμενο «Netflix block» (αυτό που σκρολάρεις για ώρες χωρίς να μπορείς να αποφασίσεις τι να δεις) θα ρίξουμε μια ματιά στους ενήλικες συμμετέχοντες του διαγωνισμού «Floor Is Lava» (πρεμιέρα 19/6), οι οποίοι χωρισμένοι σε ομάδες πηδάνε από καρέκλες, κρέμονται από κουρτίνες και αιωρούνται από πολυελαίους για να μην ακουμπήσουν κάτω. Θα το δείτε και θα το δούμε, αλλά ας μείνει μεταξύ μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.