«The Luminaries»: Ένα παραμύθι σκοτεινής μαγείας έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία

Μία ιστορία αγάπης, ένα έγκλημα και οι θέσεις των πλανητών στα ζώδια καθορίζουν τη μίνι σειρά εποχής «The Luminaries» που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο CosmoteTV.

«The Luminaries»: Ένα παραμύθι σκοτεινής μαγείας έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία

Από τη Νέα Ζηλανδία του 19ου αιώνα έρχεται το «The Luminaries», η νέα σειρά του COSMOTE SERIES HD που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22/5 στις 22:00, πριν από τις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία. Η σκοτεινή σειρά εποχής βασίζεται στο ομώνυμο και βραβευμένο με Μπούκερ βιβλίο της Έλενορ Κάτον (η ίδια υπογράφει και το σενάριο) και η υπόθεσή της εξελίσσεται την περίοδο που έμεινε γνωστή ως «ο πυρετός του χρυσού», καθώς άνθρωποι από όλο τον κόσμο κατευθύνονταν στη Νέα Ζηλανδία για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη και να φτιάξουν περιουσία.

«The Luminaries»: Ένα παραμύθι σκοτεινής μαγείας έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία - εικόνα 1

Η ιστορία ακολουθεί τη νεαρή και ασυμβίβαστη Άννα (Ιβ Χιούσον, «Bridge of Spies», «Robin Hood») από τη Μ. Βρετανία που πηγαίνει στη Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι της βικτωριανής κοινωνίας των αποικιών είχαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους την ενασχόληση με τα ζώδια, τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και τη μοίρα, η Άννα θα γνωρίσει τον Έμερι (Χιμές Πατέλ, «Yesterday») και η συνάντησή τους θα πυροδοτήσει ένα περίεργο είδος μαγείας που είναι αδύνατον να εξηγηθεί.

Η μίνι σειρά «The Luminaries», η οποία σηματοδοτεί και την επιστροφή της Έβα Γκριν στην tv μετά το «Penny Dreadful» στον ρόλο μιας αδίστακτης ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής, αποτελείται από έξι επεισόδια που σταδιακά μετατρέπουν μια επική ιστορία αγάπης σε μια δραματική ιστορία εκδίκησης, όταν τον πρώτο λόγο παίρνουν οι δολοπλοκίες και η ανθρώπινη απληστία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.