Θέλεις μπουζούκια; Πάμε ΕΡΤ2!

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Τα Στέκια» μας ταξιδεύει στη χρυσή εποχή των νυχτερινών κέντρων, όπου το αλκοόλ έρρεε άφθονο, τα γαρύφαλλα σχημάτιζαν βουνά και οι θαμώνες δεν κρατούσαν αποστάσεις αλλά ούτε και προσχήματα.

Θέλεις μπουζούκια; Πάμε ΕΡΤ2!

Από το κέντρο της πόλης μέχρι τα προάστια και την επαρχία, οι απανταχού γλεντζέδες περνώντας το κατώφλι των νυχτερινών κέντρων πρώτης, δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας εισέρχονταν σ’ έναν κόσμο αστραφτερό, αλλά όχι πάντα και φωτεινό. Σε αυτόν τον κόσμο μάς ταξιδεύει το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Τα Στέκια» που έρχεται στην ΕΡΤ2 την Παρασκευή 22/5 στις 20:00, γυρίζοντας τον χρόνο στη χρυσή εποχή των νυχτερινών κέντρων.

Οι φωτεινές επιγραφές και οι μαρκίζες, οι φλεγόμενες πίστες που φιλοξενούσαν λαμπερά αστέρια και μεγάλα σουξέ, οι αεικίνητοι μετρ και οι αδέκαστοι πορτιέρηδες, τα κορίτσια των λουλουδιών και της γκαρνταρόμπας, οι θαμώνες που έκαναν το κομμάτι τους ή ξέδιναν την καψούρα τους συνοδεία τσιγάρου και αλκοόλ, ο λουλουδοπόλεμος, τα σπασμένα πιάτα και οι «ζημιές», όλα τους σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή που έθεσε τους δικούς της κανόνες. Οι καλεσμένοι της εκπομπής μοιράζονται ενδιαφέρουσες ιστορίες και περιστατικά και μεταφέρουν το κλίμα της νύχτας με το χρήμα που κυκλοφορούσε, τη σαμπάνια που έρρεε, αλλά και τα ζόρια σε μαγαζιά μεγαλύτερα ή μικρότερα στην Ιερά Οδό, στην Εθνική, στο Αιγάλεω, στη Θήβα, τη Λαμία ή τη Λάρισα.

Μιλούν στην κάμερα οι: Μάνος Βασιλάκης (πρώην μουσικός – νυν επιχειρηματίας), Κατερίνα Γαλανοπούλου (τραγουδίστρια), Λάμπρος Γκάλιος (πρώην τεχνικός ήχου), Αντώνης Καλλικάτσος (ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου), Γιάννης Καλλικάτσος (ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου), Βαγγέλης Μακράκης (επιχειρηματίας ήχου), Κώστας Μοναχός (τραγουδιστής), Βαγγέλης Γ. Μπασιάκος (πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου), Ολύμπιος Ξηροτύρης (πρώην σερβιτόρος νυχτερινών κέντρων), Ελένη Ροδά (τραγουδίστρια), Μαρία Ρούσου (τραγουδίστρια – επιχειρηματίας).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.