To «Yesterday» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Η feelgood κομεντί του Ντάνι Μπόιλ που μας έκανε να τραγουδάμε Beatles στα θερινά σινεμά πέρυσι το καλοκαίρι, έρχεται στη μικρή οθόνη.

To «Yesterday» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Πώς θα ήταν να ζεις σε έναν κόσμο χωρίς τους Beatles; Ο πρωταγωνιστής του «Yesterday» είναι ο Τζακ (Χίμες Πατέλ), ένας νεαρός μουσικός χωρίς την παραμικρή αναγνώριση. Μοναδική εξαίρεση η παιδική του φίλη και μάνατζερ Έλι (Λίλι Τζέιμς), η οποία συνεχίζει να του κλείνει συναυλίες με την ελπίδα κάποιος να αναγνωρίσει το ταλέντο του.

Όλα αλλάζουν όταν ύστερα από ένα παράξενο παγκόσμιο μπλακ άουτ κι ένα ατύχημα με το ποδήλατό του, ο Τζακ ξυπνά σε έναν κόσμο όπου μόνο αυτός γνωρίζει την ύπαρξη και τα τραγούδια των θρυλικών Beatles. Όταν το αντιλαμβάνεται, η άνοδός του στο μουσικό στερέωμα ξεκινά, καθώς παρουσιάζει τα τραγούδια αυτά ως δικά του.

To «Yesterday» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση - εικόνα 1

Νοσταλγικό, συγκινητικό, και διασκεδαστικά εύστοχο (στοιχεία που κάπως χάνονται μόνο όταν η ταινία επικεντρώνεται στο αναμενόμενο love story του Τζακ και της Έλι), το «Yesterday» είναι γεμάτο πανέξυπνες ατάκες που σατιρίζουν τον σύγχρονο κόσμο της μουσικής βιομηχανίας (o ρόλος του Εντ Σίραν αλλάζει το «Ηey Jude» σε…«Ηey dude»), ενώ ο πρωτοεμφανιζόμενος στο σινεμά Χίμες Πατέλ ερμηνεύει ο ίδιος με εξαιρετική άνεση δεκαεπτά αγαπημένα τραγούδια των θρυλικών Σκαθαριών.

To «Yesterday» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση - εικόνα 2

Την πανέξυπνη αυτή σεναριακή ιδέα υπογράφει ο Ρίτσαρντ Κέρτις, ο πιο πετυχημένος Βρετανός σεναριογράφος («Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία», «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», «Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», «Αγάπη Είναι…», όπως και τα τηλεοπτικά «Μαύρη Οχιά» και «Mr. Bean»), ενώ η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ («Slumdog Millionaire»).

Το «Yesterday» έρχεται την Κυριακή 29/3 στις 21:00 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο CosmoteCinema1HD.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.