Netflix party: Πιάσε ποπκορν, μπύρες και ξεκίνα netflix and chill εξ αποστάσεως

Τα σινεμά έχουν σφραγίσει τις πόρτες τους, όμως μία επέκταση στο Chrome μας επιτρέπει να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις κοινές εμπειρίες θέασης.

Netflix party: Πιάσε ποπκορν, μπύρες και ξεκίνα netflix and chill εξ αποστάσεως

Μία εφαρμογή που διευρύνει την έννοια του netflix and chill ξεθάφτηκε πριν λίγες μέρες απ’ τα κιτάπια του internet. Το Netflix party, μία επέκταση που κουμπώνει στο Chrome και επιτρέπει μία κοινή εμπειρία θέασης με τους φίλους σου εξ αποστάσεως, είναι η απάντηση στο social distancing λόγω της αυτο-καραντίνας. Η εφαρμογή εγκαθίσταται εύκολα στον κάθε υπολογιστή και επιτρέπει σε όσα άτομα επιθυμούν και έχουν ξεχωριστούς λογαριασμούς Netflix να παρακολουθούν ταυτόχρονα ταινίες και σειρές, ενώ παράλληλα διαθέτουν ένα προσωπικό chat room. Βλέπεις με την παρέα σου, κάνετε όλη μαζί παύση για refill μπύρας και ποπκορν και σχολιάζετε σε παράλληλο χρόνο τις εξελίξεις - άσε που αποφεύγεις τα σπόιλερ αφού βρίσκεστε όλοι στο ίδιο σημείο!

Εντωμεταξύ, έχει ανοίξει ήδη μία συζήτηση από τον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τιερί Μπρετόν, σχετικά με την υπερφόρτωση των δικτύων από την ταυτόχρονη χρήση streaming platforms και τηλεργασία από εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ευρώπη. Το αίτημα του επιτρόπου να κατέβει η ανάλυση των διαφόρων παρόχων streaming προκειμένου να αποφορτιστεί ο όγκος δεδομένων μένει προς ώρας αναπάντητο, ενώ τo Netflix φαίνεται να έχει εκτοξευθεί σε δημοφιλία κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων.

Όσο βλέπουμε ακόμα σε high definition, κανείς δε μας εμποδίζει να αξιοποιήσουμε την ανεπίσημη εφαρμογή για μαζικές προβολές: κατεβάζει ο καθένας το add-on και το εγκαθιστά στο Google Chrome, μοιραζόμαστε το link της ταινίας ή σειράς που θα παρακολουθήσουμε και o μαραθώνιος θέασης χωρίς τέλος βρίσκεται ένα play μακριά!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.