Όλες οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα στην Cosmote TV

Από την 4η σεζόν του «Fargo» με πρωταγωνιστή τον Κρις Ροκ και τη σειρά της βραβευμένης Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, μέχρι το καινούργιο σενάριο του δημιουργού του «Downton Abbey» και ένα νορβηγικό δράμα βασισμένο σε αληθινές ιστορίες, αυτές είναι οι σειρές που έρχονται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Όλες οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα στην Cosmote TV

Και ενώ ολόκληροι κύκλοι δημοφιλών σειρών όπως το «My Brilliant Friend», το «Project Blue Book», η βρετανική κλασική παραγωγή «Downton Abbey», τα «The Young Pope» και «The New Pope» με τον Τζουντ Λο (το δεύτερο και με τον εξαιρετικό Τζον Μάλκοβιτς στο καστ), η κωμική σειρά «Will & Grace», το «The Good Fight» και το δραματικό «Call The Midwife» είναι διαθέσιμοι μέσα από την υπηρεσία Cosmote TV Plus για ατελείωτο binge-watching, δέκα νέες σειρές έρχονται να προστεθούν στο Cosmote Series HD ενισχύοντας το πρόγραμμα του καναλιού με συνεχόμενες πρεμιέρες μέχρι και τον Απρίλιο.

Όλες οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα στην Cosmote TV - εικόνα 1
«Trigonometry»

Την Πέμπτη 19/3 στις 23:00 κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο η νέα σειρά «Trigonometry» της βραβευμένης Ελληνίδας σκηνοθέτη («Chevalier», «Attenberg») και παραγωγού («Κυνόδοντας», «Άλπεις», «Digger») Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, σε παραγωγή του BBC. Η ιστορία της ζωής ενός αγαπημένου ζευγαριού που ζει στο σύγχρονο Λονδίνο και το οποίο αναγκάζεται λόγω οικονομικών δυσχερειών να αναζητήσει συγκάτοικο εντυπωσίασε στην πρόσφατη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βερολίνου χάρη στη χημεία των τριών πρωταγωνιστών Αριάν Λαμπέντ («Olla», «Attenberg», «O Αστακός»), Ταλίσα Τεσέιρα και Γκάρι Καρ.

Όλες οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα στην Cosmote TV - εικόνα 2
«The Good Fight»

Στην 4η σεζόν του υποψήφιου για Emmy αστυνομικού δράματος «The Good Fight» που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10/4 στις 20:00, η Κριστίν Μπαράνσκι επιστρέφει στον ρόλο της μάχιμης δικηγόρου Νταϊάν Λόκχαρτ, που έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις στον επαγγελματικό στίβο, ενώ ο Πάτρικ Ντέμπσι του «Grey’s Anatomy» πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία παγκόσμιας οικονομικής συνωμοσίας στη νέα σειρά «Devils» (πρεμιέρα την Κυριακή 19/4 στις 23:00).

Λίγο μετά την πρεμιέρα του στο εξωτερικό, ο νέος κύκλος επεισοδίων της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα και Emmy αστυνομικής σειράς «Fargo» του Νόα Χόλεϊ έρχεται τη Δευτέρα 20/4 στις 22:00 με διπλό επεισόδιο. Ο πολυαναμενόμενος τέταρτος κύκλος μας μεταφέρει στην Αμερική της δεκαετίας του 1950, μετά από τα δύο μεγάλα μεταναστευτικά κύματα.

Στο Κάνσας του Μιζούρι, δύο συνδικάτα εγκληματιών, τα ηνία των οποίων κρατούν μία οικογένεια Ιταλών και μία Αφροαμερικανών, κάνουν συμφωνία με στόχο τη διατήρηση της μεταξύ τους ειρήνης και τον από κοινού έλεγχο της αγοράς των ναρκωτικών και γενικότερα του εγκλήματος. Για να επιτευχθεί αυτό, οι αρχηγοί τους αποφασίζουν να ανταλλάξουν τους γιούς τους.

Ο Κρις Ροκ (στον πρώτο του ρόλο ως πρωταγωνιστής σε τηλεοπτική σειρά) υποδύεται τον αρχηγό και πατέρα της οικογένειας των Αφροαμερικάνων, ο οποίος θα ανταλλάξει τον γιο του με τον γιο του εχθρού του. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Ούζο Αντούμπα («Orange is the New Black»), Μπεν Γουίσοου («A Very English Scandal», «O Αστακός», «Cloud Atlas») και Τζακ Χιούστον («Hail Caesar!», «American Hustle»).

Όλες οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα στην Cosmote TV - εικόνα 3
«Belgravia»

Το ιστορικό δράμα «Belgravia» σε σενάριο του δημιουργού του «Downton Abbey» Τζούλιαν Φέλοουζ κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 17/3 στις 21:00 παρουσιάζοντας μια ιστορία μυστικών και σκανδάλων των ανωτέρων στρωμάτων της κοινωνίας του Λονδίνου του 19ου αιώνα, ενώ στο «Miss Scarlet & The Duke» η Κέιτ Φίλιπς («Peaky Blinders», «The Crown», «Downton Abbey») κατακτά έναν άλλοτε ανδροκρατούμενο χώρο και γίνεται η πρώτη γυναίκα ντετέκτιβ που θα λύσει μερικές από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις του Λονδίνου του 1880 (πρεμιέρα την Παρασκευή 3/4 στις 22:00).

Όλες οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα στην Cosmote TV - εικόνα 4
«Exit»

Η βασισμένη σε αληθινές ιστορίες νορβηγική δραματική σειρά «Exit» (πρεμιέρα Σάββατο 14/3 στις 24:00 με διπλό επεισόδιο) θέλει τέσσερις ανθρώπους που στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και την ανιαρή οικογενειακή τους ζωή, δημιουργούν έναν εσωτερικό μυστικό κώδικα σύμφωνα με τον οποίο μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους, από ερωτικούς συντρόφους μέχρι ναρκωτικά.

Το «Deliver us» από τη Δανία (πρεμιέρα Δευτέρα 16/3 στις 24:00) επικεντρώνεται στην ιστορία του αντιπαθή από την πλειοψηφία της μικρής τοπικής κοινωνίας Μάικ, που όταν χτυπά και σκοτώνει με το αυτοκίνητό του τον γιο του γιατρού της περιοχής, μία πενταμελής ομάδα κατοίκων, πεπεισμένη ότι το συμβάν προκλήθηκε σκοπίμως, αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Στην COSMOTE TV έρχονται σε α’ τηλεοπτική προβολή και οι σειρές «Witch Hunt» (Πέμπτη 2/4, 22:00), η ισραηλινή παραγωγή «Baker and the Beauty» (Τρίτη 14/4, 22:00) και η sci-fi σειρά «Vagrant Queen» (Τετάρτη 15/4, 24:00).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.