To Mega κλείδωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του και αυτό είναι το πρόγραμμά του

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του καναλιού, όπως στάλθηκε από το γραφείο Τύπου του νέου Mega.

To Mega κλείδωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του και αυτό είναι το πρόγραμμά του

Το πρωί της Δευτέρας 10/2 έκανε την εμφάνισή του το μίνι βίντεο-teaser της διαφημιστικής καμπάνιας του Mega, όπου παρουσίαζε το γνωστό σε όλους μας λογότυπο σε διάφορες γραφιστικές εκδοχές, συνοδευμένο από το αρχικό μουσικό του σήμα αλλά και την ατάκα «Megamou», χωρίς όμως να αποκαλύπτει πώς θα είναι η τελική του μορφή.

Είχαν προηγηθεί φωτογραφίες-σλόγκαν («Είμαστε στο παρά πέντε για να ξεκινήσουμε. Ετοιμάστε τα τηλεκοντρόλ», «Πέρασε καιρός αλλά ποτέ δεν γίναμε δυο ξένοι») που ενσωμάτωναν τίτλους αγαπημένων σειρών του καναλιού, με την υπογραφή «Mega όπως πάντα». Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ήρθε και το mail από το γραφείο Τύπου του καναλιού που επιβεβαίωνε τις έντονες φημολογίες. Το νέο Mega θα βγει στον αέρα την Δευτέρα 17/2 στις 06:00, και σύμφωνα με το γραφείο Τύπου αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας λειτουργίας του:

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Άνοιγμα

To μότο «Mega όπως πάντα» το βλέπουμε λοιπόν και στην πράξη, μιας και το «Ρετιρέ», η σειρά που έπαιζε για χρόνια σε ατέρμονες επαναλήψεις «επιστρέφει» και κάνει το…ας το πούμε ποδαρικό στις σειρές.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των υπόλοιπων ημερών θα το βρείτε στο έντυπο αθηνόραμα που κυκλοφορεί αυτήν την Πέμπτη 13/2 στα περίπτερα, αξίζει όμως να αναφέρουμε τις νέες εκπομπές των υπόλοιπων ημερών που θα κάνουν ποδαρικό την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του νέου Mega: η μαγειρική εκπομπή «Νόστιμα και απλά» με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου (καθημερινές στις 16:30), η εκπομπή για τον κινηματογράφο «Σινεμά στη σέντρα» με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιάννη Ζουμπουλάκη (Πέμπτες, 24:00), η αθλητική εκπομπή «Sports Weekend» με τους Αντώνη Κατσαρό, Παναγιώτη Περπερίδη και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου (Σάββατα και Κυριακές, 12:00), η εκπομπή μαγειρικής «Τραπέζι για φίλους» με τον Δημήτρη Παπαζυμούρη (Σάββατα, 16:20) και η αθλητική εκπομπή «Super Balla Live» του Αντώνη Καρπετόπουλου (Κυριακές, 22:00).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.