Όλα όσα ξέρουμε για τη μεγάλη επιστροφή του Mega

Η πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας, τα νέα ονόματα και οι εκπομπές που κλείδωσαν στο πρόγραμμα του καναλιού.

Όλα όσα ξέρουμε για τη μεγάλη επιστροφή του Mega

Αν και μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές τα πάντα βρίσκονταν υπό εξέλιξη, η 17η Φεβρουαρίου ξεχώριζε ως η πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Mega. Με το πρόγραμμα να μεταβάλλεται συνεχώς, οι Σταμάτης Μαλέλης και Πέτρος Μπούτος δίνουν βάση σε τρεις τομείς. Ξεκινάμε με την ενημέρωση: τις καθημερινές την πρωινή ζώνη αναλαμβάνουν από τις 7 π.μ. οι Νίκος Φιλιππίδης, Μπάγια Αντωνοπούλου, Ντίνος Σιωμόπουλος και Τζίνα Μοσχολιού, δίνοντας στις 11 π.μ. τη σκυτάλη στους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη, με την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και των Παναγιώτη Τζένου, Ελένης Καλογεροπούλου και Θανάση Μαυρίδη να ακολουθεί τα απογεύματα.

Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (8 μ.μ.) θα βρίσκεται η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ενώ οι Γιώργος Χουδαλάκης, Άρης Ραβανός, Μαρία Κατσή και Χρήστος Μέγας αναλαμβάνουν την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου, η Ράνια Τζίμα τα μεσημεριανά δελτία και οι Μαριλένα Γεραντώνη και Γιάννης Μούτσος τις ειδήσεις του σαββατοκύριακου.

Όλα όσα ξέρουμε για τη μεγάλη επιστροφή του Mega - εικόνα 1
Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου μυθοπλασίας του καναλιού

Σημαντικός τομέας είναι και η ψυχαγωγία. Μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα κάνουν πρεμιέρα τα νέα προγράμματα (ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου μυθοπλασίας) το καθημερινό πρόγραμμα θα καλύπτεται με επαναλήψεις επιτυχημένων σειρών («50-50», «Στο παρά πέντε», «Σαββατογεννημένες» κ.ά.), προβολές ελληνικών και ξένων ταινιών αλλά και νέα projects. Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου αναλαμβάνει καθημερινή μαγειρική εκπομπή, η πρώην μπασκετμπολίστρια Ζωή Δημητράκου θα παρουσιάζει την εκπομπή υγείας-ευεξίας «Vita», η Αθηναΐς Νέγκα έρχεται με ένα late night talk show, ενώ οι Χάρης Καρανίκας και Γιάννης Μούτσος αναλαμβάνουν τις δύο εκπομπές έρευνας κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου.

Τέλος, έμφαση δίνεται και στα αθλητικά: Αντώνης Κατσαρός και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου αναλαμβάνουν αθλητική εκπομπή λίγο πριν από τις μεσημεριανές ειδήσεις του σαββατοκύριακου, ενώ ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει την Κυριακή το βράδυ τα αθλητικά τεκταινόμενα με τους Μένιο Σακελλαρόπουλο, Ευάγγελο Μίχο, Κώστα Νικολακόπουλο, Σοφία Αλατζά και Γιώργο Χελάκη. Αγώνες της Super League και της Ευρωλίγκας θα μεταδίδονται σε επανάληψη, ενώ η εξωτερική παραγωγή «Team Hellas» του Γιώργου Καπουτζίδη με ολιγόλεπτες συνεντεύξεις Ελλήνων ολυμπιονικών θα προστεθεί σύντομα στον προγραμματισμό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.