Έτοιμοι για τον 4ο κύκλο Master Chef;

Όλα όσα θα δούμε στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δημοφιλέστατου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Έτοιμοι για τον 4ο κύκλο Master Chef;

«Ποιος θα κάψει έναν-έναν τους αντιπάλους του; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα γευτεί τη νίκη; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;» Αυτά αναρωτιέται το STAR στο δελτίο Τύπου για τη μεγάλη επιστροφή του πιο επιτυχημένου διαγωνισμού μαγειρικής, όμως το δικό μας μυαλό γεμίζει με άλλες απορίες: Ποια θα είναι η ατάκα που θα ξεπεράσει σε memes το «κρατς»; Πόσα κόκκαλα θα μετρήσει φέτος ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πιάτο του; Πόσους ακόμα στίχους Χατζηφραγκέτα έχει αποστηθίσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; Και πόσοι θα είναι εκείνοι που θα τολμήσουν να παρουσιάσουν ριζότο μπροστά στον Πάνο Ιωαννίδη;

Το MasterChef επιστρέφει στο Star με τον 4ο κύκλο την Δευτέρα 27/1 (και κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη) στις 21:00, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για τη μεγάλη πρεμιέρα. Οι μάχες για την πολυπόθητη ποδιά στις οντισιόν του διαγωνισμού θα αποτελούν τα πρώτα επεισόδια της εκπομπής, μέχρι να αναδειχτούν όσοι θα κερδίσουν μια θέση στο διαγωνισμό διεκδικώντας το έπαθλο των € 50.000.

Με την επιτυχημένη τριάδα των σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη ξανά στο τιμόνι, το Master Chef επιστρέφει ανανεωμένο, καθώς σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «ο διαγωνισμός φέτος μηδενίζει και ξαναρχίζει. Οι τρεις σεφ δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν. Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν. Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό».

Πέρα λοιπόν από τις αλλαγές και τις εκπλήξεις που μαγειρεύονται στον 4ο κύκλο, το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης αναλαμβάνει ξανά το «reward day», επιβραβεύοντας τα μέλη της νικήτριας ομάδας με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης έπειτα το τέλος κάθε ομαδικής δοκιμασίας, ενώ ο σεφ Θοδωρής Παπανικολάου θα είναι ο Food Stylist & Coach των υποψήφιων MasterChef, προσφέροντάς τους τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.