Ο ειδικός της επιβίωσης Bear Grylls ξανά στα όρια

Ο παγκοσμίου φήμης λάτρης της περιπέτειας επιστρέφει στην άγρια φύση και στο National Geographic με τον νέο κύκλο της σειράς «Αποστολή Επιβίωσης με τον Bear Grylls».

Ο ειδικός της επιβίωσης Bear Grylls ξανά στα όρια

Ο νέος κύκλος της σειράς «Αποστολή Επιβίωσης με τον Bear Grylls», σηματοδοτεί την επιστροφή του παγκοσμίου φήμης λάτρη της περιπέτειας, Bear Grylls, στην άγρια φύση αλλά και το National Geographic.

Και αυτή τη φορά, ο νέος κύκλος της σειράς μεταφέρει τους θεατές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Από τα γεμάτα κροκόδειλους δάση του Παναμά και τα υποβρύχια σπήλαια της Σαρδηνίας, μέχρι τον μεγαλύτερο παγετώνα της Ισλανδίας και τα φαράγγια της Αριζόνα, ο Bear Grylls ανακαλύπτει τον κόσμο και δοκιμάζει ξανά τα όριά του αλλά και εκείνα των εκλεκτών του συνοδοιπόρων.

Ο ειδικός της επιβίωσης Bear Grylls ξανά στα όρια - εικόνα 1
«Αποστολή Επιβίωσης με τον Bear Grylls», © National Geographic

Ο ειδικός της επιβίωσης Bear Grylls επιστρέφει στην άγρια φύση, έχοντας μαζί του… υπερήρωες της Marvel, βραβευμένους καλλιτέχνες και διασημότητες του Χόλιγουντ. Οι Channing Tatum, Brie Larson, Cara Delevigne, Dave Bautista, Alex Honnold, και Zachary Quinto ακολουθούν κάθε εβδομάδα τον Bear σε ένα ταξίδι χωρίς περιορισμούς, σε μερικά από τα πιο ακραία περιβάλλοντα του κόσμου. Μαζί, καλούνται να στηριχτούν σε αυτοσχέδιες τεχνικές για να επιβιώσουν σε κάθε επικίνδυνη τοποθεσία ενώ ξεπερνούν τα νοητικά και σωματικά τους όρια για να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Ο νέος κύκλος της σειράς «Αποστολή Επιβίωσης με τον Bear Grylls» προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00, αποκλειστικά στο National Geographic. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.