Τα OSCARS 2020 αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ειδικές εκπομπές-αφιερώματα, βραβευμένες ταινίες, η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και η τελετή απονομής των Όσκαρ σε ζωντανή μετάδοση έρχονται αποκλειστικά στο νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS.

Τα OSCARS 2020 αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά Όσκαρ 2020 γίνεται τη Δευτέρα 13/1 και δίνει το έναυσμα για να σηκώσει αυλαία το νέο, θεματικό pop-up κανάλι της COSMOTE TV, το COSMOTE CINEMA OSCARS.

Στις 15:15 η εκπομπή «OSCARS’ Nominations» του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου κάνει πρεμιέρα, με τον δημοσιογράφο/κριτικό κινηματογράφου να υποδέχεται τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» Λουκά Κατσίκα και να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις σχετικά με το ποιοι από τους κινηματογραφικούς αστέρες και τις ταινίες που ξεχώρισαν μέσα στο 2019 θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 15:18, σε ζωντανή σύνδεση με το Λος Άντζελες μεταδίδεται η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και αμέσως μετά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Λουκάς Κατσίκας σχολιάζουν και αναλύουν τους υποψήφιους σε κάθε κατηγορία (η εκπομπή θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV).

Μέχρι και τη μεγάλη βραδιά της απονομής στις 9/2, το COSMOTE CINEMA OSCARS θα συνεχίζει να τρέχει σε οσκαρικούς ρυθμούς προβάλλοντας περισσότερες από 130 οσκαρικές ταινίες, καθώς και εκπομπές αφιερωμένες στον σημαντικότερο κινηματογραφικό θεσμό, με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Στην εκπομπή «OSCARS’ Sundays» , κάθε Κυριακή στις 17.30, καλεσμένοι από τον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου κάνουν τη δική τους πρόβλεψη για τους νικητές και αποκαλύπτουν αγαπημένες ταινίες και δημιουργούς, ενώ την Κυριακή 9/2 στις 23.00, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής, η σκυτάλη δίνεται στην εκπομπή «OSCARS’ Night» για όλες τις εξελίξεις, τα τελευταία προγνωστικά και ζωντανές συνδέσεις με το κόκκινο χαλί του Kodak Theater.

Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει όλα όσα συμβαίνουν με την κάμερα της COSMOTE TV και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες κατά την άφιξή τους, λίγο πριν την έναρξη της φαντασμαγορικής τελετής απονομής των βραβείων OSCAR που θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στην COSMOTE TV.

Το COSMOTE CINEMA OSCARS θα είναι διαθέσιμο έως και την Κυριακή 16/2.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.