Πόσα γνωρίζεις για τη ζωή του σπουδαίου Αϊνστάιν;

H βιογραφική δραματική σειρά «Genius: Einstein» του National Geographic έρχεται στην ΕΡΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση και καλύπτει όλα τα κενά σου.

Πόσα γνωρίζεις για τη ζωή του σπουδαίου Αϊνστάιν;

Πνεύμα ανεξάρτητο, εξαιρετικά έξυπνος, αιώνια περίεργος, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας. Από τις πρώτες του αποτυχίες και φυσικά τα επιτεύγματά του στον κόσμο των ακαδημαϊκών, ως και την αδιάκοπη αναζήτηση της αγάπης και της ανθρώπινης επαφής, το πορτρέτο του πραγματικού Αϊνστάιν και της πολυπλοκότητάς του σκιαγραφείται μέσα από τα δέκα επεισόδια της σειράς «Genius: Einstein» που έρχεται τη Δευτέρα 6/1 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 23.15 στην ΕΡΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Η σειρά που βασίζεται στο βιβλίο «Η Βιογραφία μιας Ιδιοφυΐας» του Γουόλτερ Άιζακσον, σκιαγραφεί την ταπεινή του καταγωγή καθώς και τους αγώνες του ως επαναστατημένος νεαρός στοχαστής να αναγνωριστεί από τους ακαδημαϊκούς κύκλους. Η κάμερα της σειράς τον ακολουθεί όταν δραπετεύει από τη ναζιστική Γερμανία για την Αμερική, καταγράφει τους δύο γάμους του, τις πολυάριθμες σχέσεις του και τέλος, την αποδοχή του από τους συνομήλικούς του και τις προσωπικότητες της εποχής που ακολουθεί την αποκάλυψη της Θεωρίας της Σχετικότητας.

Πόσα γνωρίζεις για τη ζωή του σπουδαίου Αϊνστάιν; - εικόνα 1

Με τον Τζέφρι Ρας στο ρόλο του Αϊνστάιν, τους Έμιλι Γουάτσον, Σαμάνθα Κόλεϊ, Ραλφ Μπράουν, Ρίτσαρντ Τοπόλ και Μάικλ Μακ Ελχάτον στο καστ και παραγωγούς τους βραβευμένους με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ και Μπράιαν Γκρέιζερ, η σειρά «Genius: Einstein» (2017) αποτελεί το πρώτο μέρος μιας σειράς ανθολογίας ιστορικών βιογραφιών διάσημων προσωπικοτήτων που υπογράφει το National Geographic –ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε το επίσης εξαιρετικό «Genius: Picasso» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, ενώ μέσα στο 2020 ακολουθεί το πορτρέτο της Αρίθα Φράνκλιν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.