«A Christmas Carol»: Η σκοτεινή πλευρά των Χριστουγέννων έρχεται στο FOX

Σε παραγωγή Ρίντλεϊ Σκοτ και Τομ Χάρντι, ο Στίβεν Νάιτ («Peaky Blinders», «Taboo») διασκευάζει το διάσημο παραμύθι του Ντίκενς σε μια μίνι σειρά για γερά νεύρα.

«A Christmas Carol»: Η σκοτεινή πλευρά των Χριστουγέννων έρχεται στο FOX

Στo «Christmas Carol», ο Στίβεν Νάιτ («Peaky Blinders», «Taboo») υπογράφει μια σύγχρονη απόδοση της διαχρονικής χριστουγεννιάτικης νουβέλας του Τσαρλς Ντίκενς (1843), η οποία θέλει τον φιλάργυρο Εμπενίζερ Σκρουτζ να δέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων την επίσκεψη τριών πνευμάτων που θα του αλλάξουν την κοσμοθεωρία, μαθαίνοντάς του πραγματικό νόημα της ζωής. Όμως, σε αυτήν την ατμοσφαιρική μίνι σειρά τριών επεισοδίων, τίποτα δεν παραπέμπει στο παραμυθένιο και αισιόδοξο κλίμα των Χριστουγέννων.

«A Christmas Carol»: Η σκοτεινή πλευρά των Χριστουγέννων έρχεται στο FOX - εικόνα 1

Σε παραγωγή Ρίντλεϊ Σκοτ και Τομ Χάρντι, ο Στίβεν Νάιτ εισχωρεί στον ψυχικό κόσμο του κρύου και άπληστου Εμπενίζερ Σκρουτζ, παρουσιάζοντάς τον πιο σκοτεινό από ποτέ. Ο Guy Pearce υποδύεται τον Ebenezer Scrooge, ενώ το καστ περιλαμβάνει τον Andy Serkis στο ρόλο του Φαντάσματος των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, την Charlotte Riley ως Φάντασμα των Χριστουγέννων του Παρόντος, τον Jason Flemyng ως Φάντασμα των Χριστουγέννων του Μέλλοντος, τον Joe Alwyn ως Bob Cratchit, τον ευγενικό υπάλληλο του τσιγγούνη Scrooge, ενώ ο Stephen Graham ερμηνεύει τον εκλιπόντα συνέταιρο του Scrooge, Jacob Marley.

H μίνι-σειρά «A Christmas Carol» έρχεται την Παρασκευή 27/12 στις 21.50 αποκλειστικά στο FOX, με τα τρία επεισόδια να παίζουν back-to-back, ενώ μετά την πρεμιέρα θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.