Τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» επιστρέφουν στην TV

Πλέον ονομάζονται «Eurogames» και έχουν παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά. Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» επιστρέφουν στην TV

Από τα θρυλικά στούντιο της Τσινετσιτά στη Ρώμη έρχονται τα «Eurogames», ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της ελληνικής και όχι μόνο τηλεόρασης. Πρόκειται για την αναβίωση των δημοφιλέστατων «Παιχνιδιών χωρίς σύνορα», αυτών των διασκεδαστικών δοκιμασιών μεταξύ αποστολών από ευρωπαϊκές χώρες, που προβλήθηκαν στην ΕΡΤ από το 1993 μέχρι το 1999 με παρουσιαστές τους Δάφνη Μπόκοτα και Κώστα Σγόντζο και παραμένουν μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της δημόσιας τηλεόρασης.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στην τηλεόραση θα γίνει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ (πιθανότατα κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν) με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, με την Ιταλία, την Γερμανία, την Ισπανία, την Πολωνία, την Ρωσία και φυσικά την Ελλάδα να αποτελούν τις συμμετέχουσες χώρες. Αν και ο τίτλος τους αλλάζει, το χαρακτηριστικό theme song παραμένει ίδιο και μας γεμίζει νοσταλγία, ενώ σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια, φαίνεται πως παραμένουν το ίδιο κεφάτα, ευφάνταστα αλλά και στρατηγικά: ποιος δεν είχε αγωνία όταν παιζόταν ο «τζόκερ»;

«Attention, prets!» …και σφυρίχτρα για το παρακάτω τρέιλερ των «Παιχνιδιών χωρίς σύνορα» που επιστρέφουν έπειτα από 20 χρόνια ως «Eurogames»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.