Τι θα δούμε τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το καινούργιο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει το κανάλι του Φαλήρου.

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ;

Έχοντας στο ενεργητικό της το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ», δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων από πλευράς τηλεθέασης, η τριάδα Ανδρέας Γεωργίου (σκηνοθεσία), Βάνα Δημητρίου (σενάριο) και Κούλλης Νικολάου (παραγωγή) αποτελεί τον ορισμό της φράσης «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Επόμενο είναι λοιπόν το νέο τους δημιούργημα, η δραματική σειρά «8 λέξεις», να αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ στον τομέα της μυθοπλασίας και να συγκεντρώνει και πάλι ένα δυνατό καστ παλιών και νέων ηθοποιών. Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου μαζί με τους Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονα Παπαματθαίου, Δανάη Παππά, Πέμη Ζούνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Παρτσαλάκη και Θάλεια Ματίκα πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, σε μια «δυνατή ιστορία αγάπης, γεμάτη διλήμματα, μυστικά και αποκαλύψεις», η οποία θα προβάλλεται τη νέα σεζόν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το δημιουργικό τρίο να έχει συμφωνήσει με το σταθμό για άλλο ένα σίριαλ αργότερα μέσα στη χρονιά. Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι ακόμη ένα όνομα που εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, καθώς επιστρέφει στην TV με ένα ριμέικ της σειράς αυτοτελών επεισοδίων «Το κόκκινο δωμάτιο» του Mega με τον τίτλο «Hotel service».

Ο ίδιος θα ενσαρκώνει τον διευθυντή του «Alexander Hotel» και μαζί με το μόνιμο προσωπικό του (Βαλέρια Κουρούπη, Παντελής Καναράκης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Ησαΐας Ματιάμπα, Κώστας Καραφώτης κ.ά.) θα υποδέχονται τους guest stars-πελάτες. Μεγάλη επιστροφή κάνει και ο Γιώργος Λιάγκας· σαν άλλος ναυαγός –αλά Τομ Χανκς– μας ενημερώνει στο σχετικό teaser ότι ύστερα από δύο χρόνια σιωπής επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με διπλό ρόλο, αναλαμβάνοντας τη μεσημεριανή ζώνη (12 μ.-2 μ.μ.) καθώς κι ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι. Η πιο δυνατή μεταγραφή του καναλιού, βέβαια, είναι αυτή του Νίκου Μουτσινά, του μεγάλου νικητή της τηλεθέασης την περασμένη σεζόν, ο οποίος αλλάζει τίτλο στην εκπομπή του Open «Για την παρέα», κρατάει όμως το ίδιο επιτυχημένο φορμά. Τέλος, η κίνηση-έκπληξη κρύβεται στην επιστροφή τού «Πιο αδύναμου κρίκου», με τον Τάσο Τρύφωνος της κυπριακής βερσιόν, που συζητήθηκε πολύ χάρη στα μαργαριτάρια των παικτών, να αναλαμβάνει την παρουσίαση. Θα είναι το 2019-2020 μια δυνατή σεζόν για το ΣΚΑΪ; Πόσιμπολ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.