Τι κάνουν οι κωμικοί στην Cosmote TV;

Ενα μεγάλο άνοιγμα προς την κωμωδία κάνει η Cosmote TV την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, επιστρατεύοντας μεγάλα ονόματα από το εγχώριο και ολοένα αναπτυσσόμενο stand up comedy.

Τι κάνουν οι κωμικοί στην Cosmote TV;

Ενα μεγάλο άνοιγμα προς την κωμωδία κάνει η Cosmote TV την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, επιστρατεύοντας μεγάλα ονόματα από το εγχώριο και ολοένα αναπτυσσόμενο stand up comedy και παρουσιάζοντας φρέσκα πρότζεκτ που αναμένεται να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Η αρχή γίνεται με τις «Βραδινές ιστορίες» του Λάμπρου Φισφή, ένα νέο talk show δέκα επεισοδίων διάρκειας 45 λεπτών που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο, σε εκτέλεση παραγωγής του Comedy Lab.

Ο κορυφαίος κωμικός, αφού πρόσφατα αναβίωσε στο YouTube το επιτυχημένο «Κάψε το σενάριο» και παρουσίασε στο διαδικτυακό του κανάλι το «Small talk», μια μίνι και άκρως ξεκαρδιστική σειρά αφιλτράριστων και σουρεαλιστικών συνεντεύξεων με μικρά παιδιά (που ελπίζουμε να αποκτήσει σύντομα και δεύτερο κύκλο επεισοδίων), παίρνει το ρόλο του παρουσιαστή και υποδέχεται στις «Βραδινές ιστορίες» καλεσμένους από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης αλλά και του stand-up comedy, οι οποίοι θα μοιράζονται μαζί του αστείες ιστορίες από τη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε παιχνίδια και challenges με άκρως χιουμοριστική διάθεση.

Τι κάνουν οι κωμικοί στην Cosmote TV; - εικόνα 1
«Στο πλεχτό»

Οι «Βραδινές ιστορίες» αποτελούν την πρώτη πρωτότυπη παραγωγή της COSMOTE TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy, ενώ προγραμματίζεται να ακολουθήσουν κι άλλες εκπομπές στην ίδια θεματική. Μια από αυτές είναι και το πολλά υποσχόμενο «Στο πλεχτό», το οποίο έρχεται επίσης τον Σεπτέμβριο στο Cosmote Sport 1HD με είκοσι επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών που θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00.

Πρόκειται για μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή με θέμα το ποδόσφαιρο, στην οποία οι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Διομήδης Πιτουράς και Μάκης Παπασημακόπουλος θα σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο τα ποδοσφαιρικά highlights, αλλά και όσα ξεχωρίζουν από το γήπεδο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια. Κι αν αυτό σας ακούγεται σαν οποιαδήποτε άλλη αθλητική εκπομπή, λάβετε υπόψη ότι μία από τις στήλες σχολιασμού και αυτοσχεδιασμού της εκπομπής τους έχει τίτλο «Τιναφτόρε» και θα έχετε μια εικόνα του τι θα ακολουθήσει…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.