Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στον ANT1

Βρεθήκαμε στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2019-2020 και αναμεταδίδουμε όλα τα νέα σχέδια του καναλιού, αλλά και τα προγράμματα που συνεχίζουν.

Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στον ANT1

Τα σχέδια του καναλιού του Αμαρουσίου, για τη νέα χρονιά αποκάλυψε ο Chief Content Officer του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης στους δημοσιογράφους σε μία πρώτη παρουσίαση του νέου προγράμματος.

Σταθερά για άλλη μια χρονιά η πρωινή ζώνη του σταθμού παραμένει ίδια με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» να συνεχίζει για 28η σεζόν και έπειτα να ακολουθεί «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της χωρίς αλλαγές. Στην ενημέρωση ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Ρίτσα Μπιζόγλη και η Μαρία Σαράφογλου θα ανεβάσουν τον πήχη όλο και ψηλότερα, ενώ το «Vice» θα φέρει στην ελληνική τηλεόραση ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ στην late night ζώνη. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το κανάλι, παρατηρώντας τη δυναμική πορεία του NETWIX.GR και τις επιδόσεις του σε pageviews και τάσεις στο YouTube, θα συνεχίσει να επενδύει σε αυτό.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, μετά την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, το κανάλι επενδύει στα επιτυχημένα «Ρουκ ζουκ», «Still Standing» και «The 2night show» που συνεχίζουν για τρίτη σεζόν. Για δεύτερη σεζόν συνεχίζουν οι κωμικές σειρές «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις», ενώ η δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενισχύεται από τους ηθοποιούς Αλέξανδρο Σταύρου και Κώστα Φαλελάκη.

Στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου συνεχίζονται οι εκπομπές «Υγεία Πάνω Απ’ Όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου, η εκπομπή «Thrive» με τη Ζέτα Δούκα, η ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής «StrEAT Food» με τον Βασίλη Καλλίδη, ενώ η Ντίνα Νικολάου θα μας «γλυκαίνει» στο «Dina’s Bakery».

Δύο νέες ενδιαφέρουσες σειρές

Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στον ANT1 - εικόνα 1

Το χιλιανό format «Αν ήμουν πλούσιος» μπαίνει στο νέο πρόγραμμα της σεζόν με την ιστορία να ακολουθεί τις ζωές τριών ανθρώπων, ενός οικογενειάρχη, ενός μικροκακοποιού που βρίσκει μέσα στο αυτοκίνητο που μόλις έκλεψε ένα λαχείο, και μιας ανήλικης κοπέλας που μένει με την μητριά της, που ενώνονται μέσω του μεγαλύτερου χρηματικού επάθλου που δόθηκε ποτέ σε νικητή λαχείου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης και το σενάριο οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιταράς και Αντώνης Ανδρής.

Οι «Άγριες μέλισσες» είναι το δεύτερο φιλόδοξο project σε ελληνικό σενάριο, που αναμένεται να κοστίσει 6 εκατομμύρια τη σεζόν! Η σειρά μας μεταφέρει στο 1958 -σε μια εποχή που ουκ ολίγες φορές έχουμε δει σε ελληνικές κλασικές ταινίες- και στις ζωές τριών ορφανών αδελφών που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της εποχής. Με το βασικό καστ να αποτελείται από 35 νέους και παλιούς ηθοποιούς, η σειρά φιλοδοξεί να εδραιώσει και στην Ελλάδα τις τάσεις γνωστών streaming platforms που προσφέρουν σειρές εποχής.

Η πρωτότυπη ιδέα είναι της Μελίνας Τσαμπάνη που υπογράφει το σενάριο με τους Βαγγέλη Νάση, Βάσια Καριτινού και Θωμά Τσαμπάνη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Λευτέρης Χαρίτος με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Πατρώνη. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιάννης Φέρτης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου κ.ά.

Τέλος, ο ANT1 θέλοντας να στηρίξει την ελληνική μυθοπλασία θα ξεκινήσει στο επόμενο έτος μία «Ακαδημία Σεναρίου», όπου έμπειροι σεναριογράφοι θα βοηθήσουν την αυριανή γενιά να αναπτύξει τις ιδέες της, πλάθοντας τους σεναριογράφους του αύριο.

Τα νέα ψυχαγωγικά project

Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στον ANT1 - εικόνα 2

Από τον Οκτώβριο εντάσσεται στο πρόγραμμα του καναλιού το μουσικό show «The Final Four», που προβάλλεται σε 20 χώρες και θα παρουσιάζεται από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Πρόκειται για έναν μουσικό διαγωνισμό, που θα εντυπωσιάσει το κοινό αφού οι τέσσερις φιναλίστ έχουν επιλεγεί από την αρχή του show, ωστόσο κινδυνεύουν να εκθρονιστούν ανά πάσα στιγμή από άλλους επίδοξους καλλιτέχνες.

Επιπλέον, το «BFF: Μy best friend's fear», το νέο φιλόδοξο τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα έχει στόχο να ξυπνήσει τους μεγαλύτερους φόβους των φίλων σας, ενώ με το «Football Stories», την ταξιδιωτική αθλητική εκπομπή με τους Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη, ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στην ιστορία μεγάλων ντέρμπι σε όλο τον κόσμο, μελετώντας ταξικές ή θρησκευτικές αντιπαλότητες που επηρέασαν σημαντικά ποδοσφαιρικές ομάδες. Τέλος, τον Ιανουάριο επιστρέφει η έκτη σεζόν του «Your Face Sound Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου.

«Το Καφέ της Χαράς» επιστρέφει δεκαπέντε χρόνια μετά

Η αγαπημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» με αφορμή τα τριακοστά γενέθλια του ANT1 επιστρέφει. Η τέταρτη σεζόν τοποθετείται δεκαπέντε χρόνια μετά την ημέρα που η Χαρά έφυγε από το Κολοκοτρωνίτσι και ακολουθεί την ιστορία των παιδιών της πρωτευουσιάνας και του Πώποτα, που πλέον έχουν και οι ίδιοι μεγαλώσει. Βέβαια, στα νέα επεισόδια εκτός από το κεντρικό love story θα παρακολουθήσουμε και όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς και τις δικές τους ζωές μετά από τόσα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

To "IQ 160" επιστρέφει σήμερα (11/10) στο STAR

Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής αναλαμβάνουν και πάλι τους "αστυ-κωμικούς" ρόλους τους για τη 2η σεζόν της πετυχημένης σειράς. Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2024

"Έχω Παιδιά": Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά του Mega που υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής

Δείτε το τρέιλερ, πότε είναι η πρεμιέρα, ποιο είναι το καστ και τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της πρωτότυπης κωμικής σειράς.

Οι 12 ταινίες του αφιερώματος του ERTFLIX στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Μια ειδική κατηγορία που περιλεμβάνει από πολεμικά φιλμ και περιπέτειες, μέχρι ιστορίες αφανών ηρώων και σινεφίλ επιλογές.

Όλοι οι τίτλοι που φέρνει ο Οκτώβριος στο Vodafone TV

Tοπ παραγωγές Disney+ και HBO με Ράιαν Μέρφι, Σαμ Μέντες και Σάρα Πόλσον (μεταξύ άλλων), έρχονται αυτόν τον μήνα στο αγαπημένο streamer.

"Μαύροι Πίνακες": Σήμερα (11/10) η πρεμιέρα της νέας ασυνομικής σειράς του STAR

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του τηλεοπτικού μυστηρίου που φέρνει στην μικρή οθόνη ένα εντυπωσιακό καστ.

"Ένας αιώνας Μίμης Πλέσσας" στην ΕΡΤ2

Η ΕΡΤ2 μεταδίδει τη συναυλία-αφιέρωμα για τα 100 χρόνια του Μίμη Πλέσσα, που δόθηκε στο Ηρώδειο στις 17 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Απόψε (11/10) στην TV: Η Ασημίνα Προέδρου μας οδηγεί "Πίσω από τις Θημωνιές"

Το πολυβραβευμένο δράμα της Ελληνίδας δημιουργού παίζει σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στην ΕΡΤ1.