Οι εκπομπές που μας βάζουν σε mood διακοπών

Οι οθόνες γεμίζουν με μαγευτικές παραλίες από το Αιγαίο μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Οι εκπομπές που μας βάζουν σε mood διακοπών

Για άλλη μια χρονιά οι ταξιδιωτικοί «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ αρνούνται να μείνουν στη στεριά, επιβιβάζονται στο σκάφος τους και ξανανοίγουν πανιά, φτιάχνοντας και τη δική μας διάθεση για διακοπές. Πέρυσι, ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης, ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος και η ραδιοφωνική παραγωγός Κάλια Ελευθερίου ξεκίνησαν από την Ικαρία, εξερεύνησαν τα Δωδεκάνησα και έφτασαν στην Κρήτη μέσα σε οκτώ απολαυστικά επεισόδια. Φέτος, κάθε Παρασκευή στις 23.50 (και κάθε Σάββατο στις 15.00 σε επανάληψη) η πυξίδα τους δείχνει Βόρειο Αιγαίο και, απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα, το ΣΚΑΪ μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα από τα καλύτερα projects του.

Οι εκπομπές που μας βάζουν σε mood διακοπών - εικόνα 1
«Life is a beach

Η παρέα του «Life is a beach» του STAR, από την άλλη, βάζει πλώρη κάθε Κυριακή για πιο εξωτικούς προορισμούς. Αφού αποφάσισαν να επισκεφθούν και να βαθμολογήσουν όσες περισσότερες ελληνικές παραλίες μπορούν στον πρώτο κύκλο εκπομπών τους, οι Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης και Γιάννης Βαρελάς διανύουν 18.000 χλμ., από τον κόλπο του Μεξικoύ, στον Ειρηνικό Ωκεανό, το Μέξικο Σίτι και πίσω, με στόχο το αντίστοιχο τοπικό beach hunting. Άλλες δημοφιλείς και εξωτικές κι άλλες πιο απομονωμένες, σε μαγευτικές λίμνες και σε απόκοσμες σπηλιές, αξιοζήλευτες παραλίες αποτελούν τον προορισμό κάθε επεισοδίου, το οποίο φυσικά περιλαμβάνει και μια δόση από στεριά: η παρέα επισκέπτεται ιστορικά σημεία και διάσημα μουσεία, συναντά ντόπιους και συνομιλεί μαζί τους κάνοντας έτσι το «project παραλία» μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εκπομπή.

Οι εκπομπές που μας βάζουν σε mood διακοπών - εικόνα 2

Κι αν τα πλάνα από μαγευτικές παραλίες κάνουν τις ημέρες που υπολείπονται μέχρι την καλοκαιρινή άδεια δυσβάσταχτες, γυρίστε σε εκπομπές που ταξιδεύουν μεν, αλλά κρατούν τον θαλασσινό πειρασμό μακριά, όπως η σειρά ντοκιμαντέρ του BBC «Εκπληκτικά ξενοδοχεία» που προβάλλεται στην ΕΡΤ2 και μας ταξιδεύει στα πιο ιδιαίτερα καταλύματα του κόσμου – για έξτρα δροσιά, μη χάσετε το επεισόδιο της Δευτέρας 8/7 (11.00), καθώς οι παρουσιαστές Τζάιλς Κόρεν και Μόνικα Γκαλέτι επισκέπτονται το εντυπωσιακό, φτιαγμένο από πάγο «Ice Hotel» στη Σουηδική Λαπωνία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.