Η καρδιά μας χτυπάει σε ρυθμούς Black Mirror μετά το νέο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν

Η βραβευμένη σειρά του Netflix αναμένεται να επιστρέψει τον Ιούνιο και όπως φαίνεται φέρνει μαζί της πλήθος γνωστών ονομάτων.

Η καρδιά μας χτυπάει σε ρυθμούς Black Mirror μετά το νέο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν

Μπορεί το «Black Mirror: Bandersnatch» να μην ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των φίλων της σειράς, αλλά η πέμπτη σεζόν που έρχεται στις 5 Ιουνίου αναμένεται ιδιαίτερα δυναμική, όπως βλέπουμε στο ολοκαίνουργιο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε από το Netflix.

Με τρία επεισόδια γεμάτα σασπένς και πλήθος γνωστών ηθοποιών, η σειρά επιστημονικής φαντασίας φαίνεται επικεντρωμένη για μία ακόμη σεζόν στο –όχι και τόσο- μακρινό μέλλον, όπου η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ζωής, επηρεάζει την ροή της και μπορεί να μετατρέψει μία ομαλή καθημερινότητα σε μία παρανοϊκή ιστορία.

Ο Άντονι Μακί («Εκδικητές: η Τελευταία Πράξη») ο Τόφερ Γκρέις («Η Παρείσφρηση»), η Μάιλι Σάιρους, ο Άντριου Σκοτ («Sherlock») και πολλοί άλλοι δελεάζονται από τα οφέλη των τεχνολογικών εργαλείων και εμπλέκονται στις σκοτεινές ιστορίες της πολυβραβευμένης σειράς των Τσάρλι Μπρούκερ και Άναμπελ Τζόουνς.

Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του και το νέο «Black Mirror», οπότε προμηθευτείτε τα απαραίτητα καλοκαιρινά σύνεργα και περιμένετε υπομονετικά την 5η Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ του νέου κύκλου του «Black Mirror» εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.