Αναμονή τέλος για τους φανατικούς του «Mindhunter»!

Το κυνήγι των κατά συρροήν δολοφόνων της Αμερικής επιστρέφει τον Αύγουστο με τη δεύτερη σεζόν.

Αναμονή τέλος για τους φανατικούς του «Mindhunter»!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους απανταχού φαν της αστυνομικής δραματικής σειράς του Netflix «Mindhunter», καθώς η παραγωγός Σαρλίζ Θερόν επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τη σειρά να επιστρέφει μέσα στο 2019. Όπως φαίνεται, λοιπόν, η πρεμιέρα προγραμματίστηκε για τον Αύγουστο.

Η πλατφόρμα είχε ήδη από το 2017 ανανεώσει το «Mindhunter» για δεύτερη σεζόν, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερα στοιχεία. Το σίγουρο είναι πως η σειρά θα αφορά σε μία σειρά φόνων Αφροαμερικανών, κυρίως παιδιών και εφήβων, στην Ατλάντα, στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Υπάρχει, επίσης, η πιθανότητα στην ιστορία να εμπλακούν με κάποιον τρόπο και οι Τσάρλς Μάνσον και Ντέιβιντ Μπέρκοβιτς - ο γιος του Σαμ, αμφότεροι διάσημοι κατά συρροήν δολοφόνοι της Αμερικής που είχαν αναφερθεί και στη διάρκεια του πρώτου κύκλου.

Ο Τζόναθαν Γροφ συνεχίζει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ντετέκτιβ Χόλντεν Φορντ έχοντας στο πλευρό του τον πιστό συνεργάτη Μπιλ Τενκ Χολτ ΜακΚάλανι, τους οποίους η καινούρια σεζόν θα βρει 5 χρόνια μεγαλύτερους. Τα ονόματα των υπόλοιπων συμμετεχόντων δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, με τον Ντέιμον Χέριμαν, βέβαια, να φλερτάρει με το ρόλο του Μάνσον, τον οποίο θα ενσαρκώσει και στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε...στο Χόλιγουντ».

Ο πρώτος κύκλος του «Mindhunter» ήταν γοητευτικός και ατμοσφαιρικός, κάνοντας πολλούς από εμάς να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από την οθόνη. Εάν ο Φίντσερ καταφέρει να δημιουργήσει την ιδία αισθητική και να κρατήσει την ιστορία τόσο ενδιαφέρουσα όσο ακούγεται και στη δεύτερη σεζόν, οι φίλοι της σειράς θα περάσουν τους τελειταίους μήνες του 2019 ευχαριστημένοι. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τον Αύγουστο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.