Τι (άλλο) μας περιμένει στην τρίτη σεζόν του «Handmaid’s Tale»;

Όπως αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ η επανάσταση επιτέλους αρχίζει. Υπάρχει όμως διαφυγή από τον εφιάλτη;

Τι (άλλο) μας περιμένει στην τρίτη σεζόν του «Handmaid’s Tale»;

Το πολυβραβευμένο δυστοπικό δράμα «Τhe Handmaid’s Tale» επιστρέφει με τρίτη σεζόν στις 5 Ιουνίου (στην Ελλάδα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Novacinema4HD την Πέμπτη 6/6 -με τριπλό πρώτο επεισόδιο- και κάθε Πέμπτη στις 22.00) και το επίσημο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε από το Hulu λύνει μεν αρκετές απορίες, αφήνει όμως και πολλά ερωτηματικά για την νέα τάξη πραγμάτων στον εφιαλτικό κόσμο της Γκίλιαντ.

Όπως μάθαμε από το πρώτο teaser που προβλήθηκε στις διαφημίσεις του super bowl, αρκετή από τη δράση μεταφέρεται και στην Ουάσινγκτον, ενώ αν και ακόμη δεν υπάρχει κάποιο πλάνο τους, γνωρίζουμε ότι στο καστ προστίθεται ο Κρίστοφερ Μελόνι («Νόμος και Τάξη») ως πανίσχυρος διοικητής Γουίνσλοου και η Ελίζαμπεθ Ρίζερ («The Haunting of Hill House») στο ρόλο της συζύγου του.

Το cliffhanger τέλος της δεύτερης σεζόν μας άφησε με την Τζουν να επιλέγει να παραμείνει στην Γκίλιαντ για χάρη της κόρης της, Χάνα, έχοντας αφήσει τη μικρή Νικόλ στα χέρια της Έμιλυ. Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν αποκαλύπτει πως οι δυο τους φτάνουν ασφαλείς στον Καναδά, με το μωρό να καταλήγει στον Λουκ, όσο η αποφασισμένη Τζουν ετοιμάζεται για σκληρή δουλειά πίσω στην Γκίλιαντ. Πώς θα μπορέσει να ενισχύσει την κρυφή αντίσταση των πορφυροφορεμένων handmaids; Θα βρει έναν ισχυρό σύμμαχο στο πρόσωπο της Σερένα; Και τι ρόλο θα παίξει ο διοικητής Λόρενς (εμπνευστής των σαδιστικών αποικιών αλλά και σωτήρας της Έμιλυ και της Νικόλ), στο σπίτι του οποίου καταλήγει η Τζουν;

Δείτε το τρέιλερ της 3ης σεζόν του «Handmaid’s Tale»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.