Με «Better love» στη φετινή Eurovision

Η Κατερίνα Ντούσκα ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ με μια «καλύτερη αγάπη» και στόχους για μια καλύτερη θέση…

Με «Better love» στη φετινή Eurovision

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ την Τετάρτη 6/3 στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσιάστηκε και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι της «Better love», ένα mid tempo power pop song που ξεχωρίζει από τις τελευταίες ελληνικές συμμετοχές, θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ ελπίζοντας για μια καλή εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό στις 14 Μαΐου και για μια πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου.

«Το κομμάτι αναφέρεται στην αιώνια αναζήτηση μιας ανώτερης αγάπης, πιο ουσιαστικής. Είναι ένα τραγούδι που έχει την τρυφερότητα, το συγκινητικό στοιχείο, αλλά ταυτόχρονα και αυτό το πάρα πολύ δυνατό και δυναμικό, αυτό το μαχητικό στοιχείο που σε συνεπαίρνει. Πιστεύω ότι είναι ένα τραγούδι που αφορά όλους· αυτό ήθελα να καταφέρω άλλωστε, να φύγει από μένα και να αφορά και τους άλλους», δήλωσε η ερμηνεύτρια, η οποία συνυπογράφει τους στίχους και τη μουσική μαζί με τους με τους Leon of Athens και David Sneddon, λίγο μετά την πρώτη παρουσίαση του video clip που φέρει την υπογραφή της Έφης Γούση.

Μέχρι στιγμής το «Better love» κέρδισε θετικές αντιδράσεις ακόμα και από τους πιο σκληροπυρηνικούς φανς της Eurovision, δικαιώνοντας έτσι την άμεση ανάθεση στην Ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια από την ομάδα εργασίας της ΕΡΤ, πρόεδρος της οποίας ήταν ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου. Τις βραδιές των δύο ημιτελικών και του τελικού της 64ης διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα περιγράψουν για την ΕΡΤ η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε εδώ το video clip του «Better love»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.