Η Nova γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

Back to back προβολές ταινιών με πρωταγωνίστριες που ξεχώρισαν αλλά και ένα ειδικό αφιέρωμα από τις γυναίκες της Nova τρέχουν για όλο τον Μάρτιο.

Η Nova γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Παρασκευή 8/3, η Nova αφιερώνει όλο τον Μάρτιο στις γυναίκες ετοιμάζοντας ένα ξεχωριστό αφιέρωμα που μιλά κατευθείαν στο γυναικείο κοινό. Ταινίες που επικεντρώνονται σε αληθινές ιστορίες γυναικών που ξεχώρισαν για τον δυναμικό χαρακτήρα τους και έκαναν τη διαφορά κυνηγώντας τα όνειρά τους προβάλλονται στο Novacinema2HD αλλά και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova Go κάθε Δευτέρα στις 22.00 («Η μάχη των φύλων» 11/3, «Nina» 18/3 και «Maudie» 25/3), ενώ στις 8/3, ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας το Novacinema2HD θα προβάλλει από τις 10:00 το πρωί και συνεχόμενα μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα ταινίες που αναδεικνύουν τη δυνατή πλευρά του γυναικείου φύλου: «Erin Brockovich», με την Julia Roberts, «Adrift» με την Shailene Woodley, «Πολυξένη» της Δώρας Μασκλαβάνου, «Blind Side» με την Sandra Bullock, «Flint» με την Queen Latifah, «The Bookshop» με την Emily Mortimer και «Made in Dagenham» με την Sally Hawkins στο ρόλο της δυναμικής εργάτριας εργοστασίου που τα βάζει με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο, τη Ford Motors.

Η Nova γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας - εικόνα 1
«Carol»

Παράλληλα, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go βρίσκεται ήδη μία ξεχωριστή κατηγορία, με τίτλο «Γυναικεία Υπόθεση», με ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν γυναίκες και στοχεύουν στο γυναικείο κοινό («Blue Jasmine» και «Carol» με την Cate Blanchett,«Brooklyn» με την Saoirse Ronan, «Trouble with the Curve» με την Amy Adams, «Bookclub» με τις Jane Fonda και Diane Keaton, «Glass castle» με τις Brie Larson και Naomi Watts και «The Zookeeper’s Wife» με τη Jessica Chastain).

Τέλος, την προσοχή μας κερδίζουν και τα σπέσιαλ βιντεάκια με τίτλο «Οι Γυναίκες της Nova για τις γυναίκες» που θα παίζουν ανάμεσα από τις ταινίες, στα οποία οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω ή μπροστά από την κάμερα των καναλιών της Nova μιλούν για τις γυναίκες που τις εμπνέουν, την πολύπλοκη καθημερινότητα τους, τα στερεότυπα για το ρόλο της γυναίκας σήμερα, το κίνημα #MeToo, τα αγαπημένα τους τραγούδια και τις αγαπημένες τους ταινίες και μας δίνουν το στίγμα της ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.