Η COSMOTE TV μετρά αντίστροφα για τα OSCAR®

Την Κυριακή 24/2 η COSMOTE TV μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά την 91η Τελετή Απονομής των OSCAR και ετοιμάζει ένα πλούσιο ολοήμερο πρόγραμμα για να απολαύσουμε το μεγαλύτερο κινηματογραφικό event της χρονιάς στο έπακρο.

Η COSMOTE TV μετρά αντίστροφα για τα OSCAR®

Φέτος που το ελληνικό ενδιαφέρον για τα OSCAR είναι μεγαλύτερο από ποτέ, η COSMOTE TV που θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά την 91η Τελετή Απονομής των βραβείων αυτήν την Κυριακή 24/2, ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλη τη διάρκεια της ημέρας ώστε να απολαύσουμε το κορυφαίο κινηματογραφικό event της χρονιάς στο έπακρο.

Η COSMOTE TV μετρά αντίστροφα για τα OSCAR® - εικόνα 1

Ξεκινάμε την προθέρμανση για τη μεγάλη απονομή ψήνοντας ποπ κορν από τις 18:30 της Κυριακής, καθώς το θεματικό pop up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD προβάλλει την «Πιο Σκοτεινή Ώρα» του Τζο Ράιτ, η οποία πέρυσι απέσπασε δύο βραβεία OSCAR: α΄ανδρικού ρόλου για τον εκπληκτικό Γκάρι Όλντμαν (το πρώτο OSCAR της καριέρας του) και καλύτερου μακιγιάζ για το team που έκανε τον βρετανό ηθοποιό να μοιάζει με πιστό αντίγραφο του Ουίστον Τσόρτσιλ. Ακολουθεί στις 21:00 η προβολή του κλασικού, νοσταλγικού αριστουργήματος του Τζουζέπε Τορνατόρε «Σινεμά ο Παράδεισος» (1988), μια ωδή στη δύναμη της 7ης τέχνης και της κινηματογραφικής αίθουσας, που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το 1990.

Η COSMOTE TV μετρά αντίστροφα για τα OSCAR® - εικόνα 2
Ράμι Μάλεκ και Κρίστιαν Μπέιλ κοντράρονται για το OSCAR α' αντρικού ρόλου

Κι ενώ το φετινό OSCAR καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει στο «Ρόμα» του Αλφόνσο Κουαρόν, μία από τις προαναφερθείσες κατηγορίες, εκείνη του α’ αντρικού ρόλου, κρίνεται ως η πιο αμφίρροπη της φετινής χρονιάς. Ο Κρίστιαν Μπέιλ («Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία») αναμένεται να δώσει μία από τις μεγαλύτερες μάχες τις βραδιάς κόντρα στον Ράμι Μάλεκ, ο οποίος χωρίς… ακραίες εμφανισιακές αλλαγές κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις ως Φρέντι Μέρκιουρι στο «Bohemian Rhapsody». Ποιος από τους δύο θα κατακτήσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο; Και (το κυριότερο για το ελληνικό κοινό) στα πόσα OSCAR θα σταματήσει η «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου που μετράει συνολικά 10 υποψηφιότητες;

Για τις προβλέψεις των ειδικών, συντονιζόμαστε στη συχνότητα του COSMOTE CINEMA 1HD στις 23:00, όπου στην special εκπομπή «OSCARS’ NIGHT», ο συντονιστής- κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και οι καλεσμένοι ηθοποιοί και άνθρωποι του κινηματογράφου αναλύουν ζωντανά τις παγκόσμιες εκτιμήσεις για τα φετινά φαβορί και μοιράζονται με το τηλεοπτικό κοινό της COSMOTE TV τα δικά τους προγνωστικά για τους μεγάλους νικητές της βραδιάς.

Η COSMOTE TV μετρά αντίστροφα για τα OSCAR® - εικόνα 3
«Η Ευνοούμενη»

Καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην απονομή, η λάμψη του Χόλιγουντ έρχεται να φωτίσει το σαλόνι μας στη 01:30 μέσω του COSMOTE CINEMA 1HD και του ειδικού απεσταλμένου της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργου Σατσίδη, ο οποίος θα είναι ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater και θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση τον παλμό της βραδιάς την ώρα που θα καταφθάνουν οι κινηματογραφικοί αστέρες και οι επίσημοι προσκεκλημένοι. Σημειώστε ότι τόσο η special εκπομπή «OSCARS’ NIGHT» όσο και η αποστολή στο κόκκινο χαλί θα προβληθούν live και στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouΤube.

Ο οσκαρικός μαραθώνιος πλησιάζει στο τέρμα στις 03:00 όταν και ξεκινά η λαμπερή 91η Τελετή Απονομής των OSCAR, η οποία φέτος έχει μείνει για πρώτη φορά στα χρονικά χωρίς οικοδεσπότη, αυξάνοντας έτσι την περιέργειά μας για το πώς θα κυλήσει η βραδιά. Η COSMOTE TV θα προβάλλει ζωντανά και αποκλειστικά την Τελετή Απονομής, ο Γιώργος Σατσίδης και η Χριστίνα Μπίθα αναλαμβάνουν τον απευθείας σχολιασμό της στο COSMOTE CINEMA 1HD, ενώ η τελετή θα προβληθεί ταυτόχρονα και σε πρωτότυπη μετάδοση στην αγγλική γλώσσα μέσα από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.