COSMOTE TV: Ετοιμάσου να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί των OSCAR!

Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV Γιώργος Σατσίδης θα μεταφέρει για πρώτη φορά συνεντεύξεις απευθείας από το κόκκινο χαλί.

COSMOTE TV: Ετοιμάσου να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί των OSCAR!

Η COSMOTE TV γίνεται το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της 91ης Τελετής Απονομής των OSCAR, αυτήν την Κυριακή 24/2. Ο απεσταλμένος της, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, είναι έτοιμος να πάρει θέση ανάμεσα στους αστέρες του Χόλιγουντ που θα παρευρεθούν στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και να μεταφέρει σε απευθείας σύνδεση στο COSMOTE CINEMA 1HD (01:30) τις συνεντεύξεις του μαζί τους.

COSMOTE TV: Ετοιμάσου να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί των OSCAR! - εικόνα 1

Η φετινή Τελετή Απονομής των OSCAR έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό χάρη στην «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου και τις 10 συνολικά υποψηφιότητες που κατάφερε να κατακτήσει. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιες για OSCAR ερμηνείας πρωταγωνίστριές του Ολίβια Κόλμαν, Έμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις, θα βρεθούν ανάμεσα σε εκείνους που θα περάσουν από το μικρόφωνο του Γιώργου Σατσίδη και θα συνομιλήσουν μαζί του σε live σύνδεση με την COSMOTE TV, μια ανάσα πριν μάθουμε ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές των πολυπόθητων χρυσών αγαλματιδίων.

Λίγο νωρίτερα, στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD, η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει την αφιερωμένη στα OSCAR ειδική εκπομπή «OSCARS’ NIGHT», με συντονιστή τον κριτικό κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καλεσμένους ηθοποιούς και ανθρώπους του κινηματογράφου, οι οποίοι θα σχολιάσουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν τις δικές τους προβλέψεις ζωντανά από το στούντιο της COSMOTE TV.

Η μεγαλύτερη κινηματογραφική βραδιά της χρονιάς θα κορυφωθεί στις 03:00 όπου και ξεκινά η 91η Τελετή Απονομή των OSCAR με απευθείας σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα στο COSMOTE CINEMA 1HD. Η τελετή θα προβληθεί ταυτόχρονα και σε πρωτότυπη μετάδοση στην αγγλική γλώσσα μέσα από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.