Αυτές είναι οι «Μαμάδες στο παγκάκι»

Οι Ευγενία Δημητροπούλου, Σοφία Βογιατζάκη και Χρύσα Κλούβα πρωταγωνιστούν στη νέα μίνι σειρά του Novalife.

Αυτές είναι οι «Μαμάδες στο παγκάκι»

Η Ευγενία Δημητροπούλου, η Σοφία Βογιατζάκη και η Χρύσα Κλούβα πρωταγωνιστούν στη νέα χιουμοριστική μίνι σειρά «Μαμάδες στο παγκάκι», μια συμπαραγωγή της Nova και της Verbillion που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 20.40 αποκλειστικά στο Novalife.

Η νέα μίνι σειρά δέκα επεισοδίων σε σενάριο της Μανίνας Ζουμπουλάκη και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου επικεντρώνεται στις ζωές τριών μαμάδων με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά κοινό παρονομαστή το χιούμορ.

Η δικηγόρος Έλλη (Ευγενία Δημητροπούλου) είναι η υπερήφανη μαμά της μικρής Ναταλίας, την οποία θεωρεί τουλάχιστον χαρισματική και πολύ μπροστά για την ηλικία της απ’ όλες τις απόψεις. Η κομμώτρια Ρούλα (Χρύσα Κλούβα) είναι χωρισμένη και μεγαλώνει μόνη της το παιδί της με μια πιο χαλαρή αντιμετώπιση, βασισμένη κυρίως στο ένστικτό της. Η δημόσιος υπάλληλος Νάντια (Σοφία Βογιατζάκη) είναι η υπερπροστατευτική μαμά ενός αγοριού, στο οποίο και μεταδίδει τις υπερβολικά πολλές φοβίες της.

Οι τρεις τους συναντιούνται καθημερινά στο πάρκο της γειτονιάς τους και καθισμένες στο παγκάκι της παιδικής χαράς όπου παίζουν τα παιδιά τους συζητούν διάφορα θέματα που τις προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά τους.

Αυτές είναι οι «Μαμάδες στο παγκάκι» - εικόνα 1
Η Αγάπη Κεφαλογιάννη, Διευθύντρια Προγράμματος Nova με συντελεστές της σειράς

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.