Ριάλιτι σε τελική ευθεία

Ποιο επίδοξο μοντέλο θα πάρει την τελευταία φωτογραφία του GNTM, ποιος νέος τραγουδιστής θα γίνει η φωνή της Ελλάδας και ποιος νομάς θα φύγει από τη Μαδαγασκάρη με γεμάτο στομάχι και πορτοφόλι;

Ριάλιτι σε τελική ευθεία

Ποιο επίδοξο μοντέλο θα πάρει την τελευταία φωτογραφία του GNTM, ποιος νέος τραγουδιστής θα γίνει η φωνή της Ελλάδας και ποιος νομάς θα φύγει από τη Μαδαγασκάρη με γεμάτο στομάχι και πορτοφόλι; Όλες οι απαντήσεις πλησιάζουν στην οθόνη καθώς τα ριάλιτι του πρώτου μέρους της τηλεοπτικής σεζόν φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους.

Πρώτο το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΣΚΑΪ, που την Κυριακή 17/12 ανέδειξε νικήτρια τη χορευτική ομάδα «Εν Χορώ» από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατέκτησε το έπαθλο των € 50.000. Την Τετάρτη 19/12 έρχεται ο τελικός του «Greece’s Next Top Model» (21.00, STAR), με τους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό να πρέπει να επιλέξουν τη νικήτρια ανάμεσα στις τρεις φιναλίστ Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση. Τα μοντέλα θα συμμετέχουν σε τρεις φωτογραφήσεις με θέμα τρία ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα events αλλά και ένα τηλεοπτικό γύρισμα διαφημιστικού, και εκείνη με την καλύτερη επίδοση θα κερδίσει το έπαθλο των € 50.000, το πρώτο της εξώφυλλο σε περιοδικό μόδας, συμβόλαιο με γερμανικό πρακτορείο μοντέλων και εταιρία καλλυντικών. Στο πλατό θα βρεθούν ξανά οι παίκτριες που αποχώρησαν, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γίνει ο πέμπτος κριτής ψηφίζοντας το αγαπημένο του μοντέλο, ενώ η ανακοίνωση της νικήτριας θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση.

Ριάλιτι σε τελική ευθεία - εικόνα 1

Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι του «Voice of Greece» που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Πέμπτης 20/12 (21.00, ΣΚΑΪ) και θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι οι Λεμονιά Μπέζα και Μαρία Ιερωνυμάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, ο Ζάχος Καραμπάσης από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, Αριάδνη Νεoφύτου, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλέξης Πρεβενάς από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, και Μαρίνα Τζιανγουιρθ και Λούης Παναγιώτου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Και οι τέσσερις coaches θα ερμηνεύσουν live τραγούδια στη σκηνή, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει και φέτος ένα τραγούδι-έκπληξη.

Το «Nomads» ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/12 (20.45, ΑΝΤ1) με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα να ανακοινώνουν μέσω live σύνδεσης από τη Μαδαγασκάρη τον νικητή που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των € 150.000, ενώ τη Δευτέρα 24/12 θα ανακηρυχθεί ο master chef junior της χρονιάς (21.00, STAR).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Βράδια ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Τρία ελληνικά φιλμ για καλοκαιρινές προβολές στην ΕΡΤ3, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.