Κωμικές πρεμιέρες στην Cosmote TV

Οι νέες σεζόν των sitcom «The Good Place» και «Will & Grace» έρχονται στο Cosmote Cinema 4HD.

Κωμικές πρεμιέρες στην Cosmote TV

Ο τρίτος κύκλος ενός από τα καλύτερα sitcom των τελευταίων χρόνων, του πανέξυπνου «The Good Place», κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14/12 στο Cosmote Cinema 4HD (21.00). Έχοντας την υπογραφή του βραβευμένου με τρία Emmy Μάικλ Σουρ, δημιουργού των «The Office», «Parks and Recreation» και «Brooklyn Nine-Nine», καθώς και οι δύο πρόσφατες υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης κωμικής σειράς και καλύτερης ηθοποιού για την πρωταγωνίστρια Κρίστεν Μπελ («Veronica Mars»), το «The Good Place» περιγράφει την ιστορίας της Έλενορ, η οποία μετά το θάνατό της βρέθηκε στο «καλό μέρος», αυτό που εμείς αποκαλούμε παράδεισο. Μόνο που η Έλενορ βρέθηκε εκεί από λάθος, καθώς όσο ζούσε ήταν ένας φριχτός άνθρωπος. Με τη βοήθεια του Τσίντι, ο οποίος θεωρείται κάτι σαν αδελφή ψυχή της, και την καθοδήγηση του Μάικλ (άγγελος-αρχιτέκτονας του «καλού μέρους») η Έλενορ θα προσπαθήσει να γίνει ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και να κερδίσει δικαιωματικά την θέση της στον προνομιακό και φαινομενικά τέλειο κόσμο του «καλού μέρους».

Κωμικές πρεμιέρες στην Cosmote TV - εικόνα 1

Αυτή είναι με λίγα λόγια η υπόθεση του «The Good Place», ή τουλάχιστον η αρχική υπόθεση, καθώς από την πρώτη σεζόν του 2016 μέχρι και τα τωρινά επεισόδια της 3ης σεζόν, τα πάντα αλλάζουν… Τα όρια καλού και κακού μπλέκονται συνεχώς μεταξύ τους και παραδίδουν διασκεδαστικά «ηθικά διδάγματα», ο παράδεισος και η κόλαση καταλήγει να είναι θέμα οπτικής, ο θάνατος δεν θεωρείται πλέον μη αναστρέψιμη κατάσταση, και το μόνο που μένει ίδιο και απαράλλαχτο είναι το πανέξυπνο χιούμορ. Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τους χαρακτήρες της σειράς να αναλύουν όλα όσα θα δούμε στην 3η σεζόν, όπου ο εξαιρετικός Τεντ Ντάνσον στο ρόλο του Μάικλ επιστρέφει στη γη για να βοηθήσει τους Έλενορ, Τσίντι (Γουίλιαμ Τζάκσον Χάρπερ), Ταχάνι (Τζαμίλα Τζαμίλ) και Τζέισον (Μάνι Τζακίντο), όταν βλέπει ότι οι αρχικές προσπάθειές τους να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν.

Την ίδια μέρα, Παρασκευή 14/12, ακολουθεί και η πρεμιέρα του 2ου κύκλου του reboot (10ης σεζόν συνολικά) της βραβευμένης με 18 Emmy και υποψήφιας για 29 Χρυσές Σφαίρες εμβληματικής κωμικής σειράς «Will & Grace» στο Cosmote Cinema4HD (21.30). Η σειρά των Ντέιβιντ Κόχαν και Μαξ Μάτσνικ στην οποία πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Emmy και υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα Έρικ Μακ Κόρμακ (Γουίλ) και Ντέμπρα Μέσινγκ (Γκρέις) είναι τοποθετημένη στην Νέα Υόρκη και περιγράφει την σχέση μεταξύ δύο κολλητών φίλων, του Γουίλ Τρούμαν και της Γκρέις Άντλερ.

Στην πρεμιέρα του 2ου κύκλου, η τυχαία συνάντηση της Γκρέις με τον Νόα, έναν εριστικό άντρα τον οποίο ακολουθεί στο Twitter, ξυπνά αναπάντεχα συναισθήματα. Στο μεταξύ, ο Γουίλ βοηθά την Κάρεν (Μέγκαν Μουλάλι) να προφυλάξει τα πνευματικά της δικαιώματα, ενώ ο Τζακ (Σον Χέις) κάνει σχέδια γάμου. Στα νέα επεισόδια της σειράς, κάνουν guest εμφανίσεις οι Ντέιβιντ Σουίμερ, Άλεκ Μπόλντουιν και Ματ Μπόμερ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Βράδια ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Τρία ελληνικά φιλμ για καλοκαιρινές προβολές στην ΕΡΤ3, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.