Η Έλεν ΝτεΤζένερις επιστρέφει στο stand up

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αφήνει για λίγο την αναπαυτική πολυθρόνα του «The Ellen DeGeneres Show» και έρχεται με ένα απολαυστικό stand up special στο Netflix.

Η Έλεν ΝτεΤζένερις επιστρέφει στο stand up

Έπειτα από 15 χρόνια απουσίας από το stand up (το τελευταίο της σόου ήταν το «Ellen DeGeneres: Here and Now» το 2003), η Έλεν ΝτεΤζένερις επιστρέφει στο είδος που ανέδειξε το κωμικό της ταλέντο μέσα από το stand up special «Ταυτίσου» (Relatable) που έρχεται στο Netflix στις 18 Δεκεμβρίου.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της ως stand up κωμικός στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Στη μικρή οθόνη ξεχώρισε με το δημοφιλές sitcom «Ellen» (1993-1998), το οποίο και διακόπηκε άρον-άρον όταν η ίδια αποκάλυψε τη σεξουαλική της ταυτότητα. Η ίδια όμως επέστρεψε δυναμικά μετά από λίγα χρόνια, έφτασε να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της Αμερικής και το «The Ellen DeGeneres Show» που παρουσιάζει από το 2003 μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο πετυχημένα σόου στην τηλεοπτική ιστορία.

Στο stand up special «Ταυτίσου», μια συρραφή από την παράσταση «Ellen DeGeneres: Relatable» που παρουσίασε σε μια μίνι περιοδεία σε σκηνές της Αμερικής τον περασμένο Αύγουστο, η ίδια αναλύει με το προσωπικό της χιούμορ όλη της την πορεία, μοιράζεται με το κοινό τις αμφιβολίες των φίλων της για το αν θα είναι ακόμα «επίκαιρη» και επιδίδεται σε απολαυστικά αυτοσαρκαστικά σχόλια με επίκεντρο την τεράστια επιτυχία της.

Δείτε το τρέιλερ του «Ταυτίσου»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Omnivore, η σειρά ντοκιμαντέρ του Rene Redzepi

Ο περιβόητος σεφ-πατρόν στρώνει από σήμερα τραπέζι στο Apple TV+, με οκτώ επεισόδια που εξερευνούν σε βάθος τον κόσμο του φαγητού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/07/2024

Τι ετοιμάζει ο ANT1 για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025

Νέο πρόγραμμα με γνωστές και ολοκάινουριες εκπομπές, νέες σειρές μυθοπλασίας αλλά και τη συνέχεια της "Μάγισσας", τηλεπαιχνίδια, σάτιρα και αθλητισμό.

Βράδια ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Τρία ελληνικά φιλμ για καλοκαιρινές προβολές στην ΕΡΤ3, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Αυγούστου.

Η ΕΡΤ θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ένα διήμερο "ιστορίας" για τη τουρκική εισβολή στη Κύπρο με ειδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, καθώς και με μια συναυλία-αφιέρωμα στην Αμμόχωστο.

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.