Τα «εγγόνια» της αναρχίας γκαζώνουν

Αν σας έλειψαν τα γκάζια, τα πέτσινα και οι ηλεκτρισμένες ροκιές δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, αφού επιστρέφουν σύντομα στις οθόνες μας.

Τα «εγγόνια» της αναρχίας γκαζώνουν

Μη μου πείτε ότι δεν σας έχει λείψει το γλυκό «βρουμ, βρουμ» των πειραγμένων Χάρλεϊ και οι ηλεκτρισμένες ροκιές του «Sons of anarchy». Η σειρά που κατάφερε με τις επτά συναρπαστικές σεζόν της να περάσει τη θεματολογία της αμερικανικής μηχανοκίνητης συμμορίας από τη γραφικότητα στη μοντέρνα τηλεοπτική πραγματικότητα άφησε πίσω της βαριά κληρονομιά. Και ο δημιουργός της Κερτ Σάτερ δεν θα μπορούσε να την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Τώρα παρουσιάζει ένα spin off του «SoA», δηλαδή μια νέα ιστορία η οποία βασίζεται στη μυθολογία που ξεκίνησε με άγρια γκάζια πριν από μία δεκαετία. Το «Mayans M.C.» εκτυλίσσεται μετά τον ηρωικό θάνατο του Τζαξ Τέλερ, σε ένα επισφαλές συμμορίτικο περιβάλλον που ψάχνει για νέους ήρωες και θύματα. Όταν αποφυλακίζεται, ο μεξικανικής καταγωγής Εζέκιελ (Εζ) Ρέγες προσεγγίζει τους πάλαι ποτέ­ άσπονδους φίλους των Sons of Anarchy, τους Mayans, και προσπαθεί να ανεβεί γρήγορα τα σκαλιά της ιεραρχίας, με σκοπό να φτάσει στις ηγετικές θέσεις, από όπου θα μπορέσει να εκπληρώσει τους εκδικητικούς σκοπούς του.

Στα σύνορα Καλιφόρνια και Μεξικό, εκεί όπου υψώνονται τείχη και χωρίζονται γονείς από τα παιδιά τους για ένα διαβατήριο, ο νόμος της Άγριας Δύσης θα μαρσάρει βίαια και απειλητικά. Το «Mayans M.C.» εκτυλίσσεται σε έναν παράλληλο εγκληματικό (υπο)κόσμο, όπου τα όπλα είναι η μόνη λύση για κάθε λογής πρόβλημα, με τις πρώτες κριτικές να μιλούν ήδη για μια αξιόλογη συνέχεια του «SoA», η οποία ίσως θυμίζει περισσότερο από όσο πρέπει τον τηλεοπτικό του πρόδρομο. Το πρώτο επεισόδιο προβάλλεται στις 4 Σεπτεμβρίου στο FX και όλοι έχουμε φουλάρει το ντεπόζιτο με ανυπομονησία για την ελληνική του πρεμιέρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.