Οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν σε πολικό ψύχος

Η διοργάνωση, που ξεκινάει επίσημα στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας την Παρασκευή 9/2, θα καλυφθεί από τη δημόσια τηλεόραση – μάθε τις λεπτομέρειες των μεταδόσεων.

Οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν σε πολικό ψύχος

Οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, που ξεκινούν στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου με τα πρώτα αγωνίσματα και επίσημα αύριο Παρασκευή με την τελετή έναρξης στις 13:00, προβλέπεται να είναι οι πιο κρύοι όλων των εποχών: σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής τυλίχθηκε με μια κουβέρτα fleece και φόρεσε ένα σκούφο για να διαβεβαιώσει τους θεατές ότι μ’ αυτό τον τρόπο θα είναι ασφαλείς από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες – υποθέτουμε ότι κουβέρτες και σκούφους θα προμηθεύσουν και στην αδερφή του Κιμ Γιονγκ-ουν, το πιο κοντινό συγγενικό πρόσωπο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας που περνάει τα νότια σύνορα της χώρας για να βρεθεί στην τελετή έναρξης σε μία προσπάθεια προσέγγισης των δύο χωρών.

Εμείς θα παρακολουθήσουμε τη διοργάνωση μακριά από ψυχρά κλίματα και ψυχρούς πολέμους στη ζεστασιά του σαλονιού μας μέσα από τις μεταδόσεις της δημόσιας τηλεόρασης. Οι προσπάθειες των 2.952 αθλητών από 92 χώρες σε 15 αθλήματα θα καλυφθούν με περισσότερες από 200 ώρες προγράμματος στην ΕΡΤ2, την ΕΡΤ HD και διαδικτυακά από το www.ert.gr στα κανάλια ERTPlay1 και ERTPlay2 της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ.

Σημείωσε ότι ανάμεσα στους αθλητές βρίσκονται και οι Έλληνες Απόστολος Αγγέλης (δίαθλο), Γιάννης Αντωνίου (αλπικό σκι), Μαρία Ντάνου (σκι αντοχής) και Σοφία Ράλλη (αλπικό σκι), ότι αφού βρισκόμαστε στη Νότια Κορέα η τελετή έναρξης θα βασιστεί σε προχωρημένη τεχνολογία και ότι αν παρακολουθείς φανατικά τα χειμερινά αθλήματα σ’ αυτήν τη διοργάνωση θα δεις για πρώτη φορά πατινάζ ταχύτητας μαζικής ταχύτητας, θεαματικό big air snowboarding και μεικτό αλπικό σκι.

Όλο το πρόγραμμα των μεταδόσεων της ΕΡΤ, η οποία θα επιστρατεύσει 15 σχολιαστές και ανάμεσά τους, φυσικά, τον Αλέξη Κωστάλα, βρίσκεται εδώ. Το πιο χρήσιμο βίντεο που βρήκαμε είναιγια το πώς προφέρεται το όνομα της πόλης η οποία φιλοξενεί τους αγώνες:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.