Champions League και Europa League παραμένουν στην COSMOTE TV

Η συνδρομητική πλατφόρμα ανανέωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων της Ευρώπης.

Champions League και Europa League παραμένουν στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV ανανέωσε για μία ακόμη τριετία τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο κορυφαίων ποδοσφαιρικών διασυλλογικών διοργανώσεων της Ευρώπης. Έως και την αγωνιστική περίοδο 2020-21, όλοι οι αγώνες του UEFA Champions League (137 αγώνες ανά αγωνιστική περίοδο, από τα playoffs μέχρι τον τελικό) και του UEFA Europa League (205 αγώνες, από τη φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό), θα μεταδίδονται σε αποκλειστικότητα στα κανάλια COSMOTE SPORT. H συμφωνία περιλαμβάνει και το Super Cup, στο οποίο συγκρούονται οι νικητές των δύο παραπάνω διοργανώσεων.

Σε σύγκριση με τη συμφωνία για τα δικαιώματα της τριετίας 2015-2018, η COSMOTE TV εξασφαλίζει με την ανανέωση την αποκλειστικότητα για όλους τους αγώνες του Champions League – μέχρι και την τρέχουσα σεζόν, 13 από αυτούς μεταδίδονταν παράλληλα και από την ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η COSMOTE TV κατέβαλε μικρότερο τίμημα από την προηγούμενη συμφωνία.

Ο Executive Director της COSMOTE TV Δημήτρης Μιχαλάκης δήλωσε για τη συμφωνία: «Είμαστε χαρούμενοι που οι κορυφαίες παγκοσμίως ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της UEFA, UEFA Champions League και του UEFA Europa League, θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στα κανάλια COSMOTE SPORT την ερχόμενη τριετία. Και μάλιστα, με ενισχυμένη συμφωνία που μας εξασφαλίζει όλους τους αγώνες, και των δύο διοργανώσεων, σε αποκλειστικότητα. Στην COSMOTE TV επενδύουμε σταθερά στην ανανέωση αλλά και την ενίσχυση του αθλητικού μας προγράμματος, με νέα κανάλια και νέες διοργανώσεις σε όλα τα σπορ, για τους συνδρομητές μας».

Εκτός από το Champions League και το Europa League, από τα 8 κανάλια COSMOTE SPORT μεταδίδονται: τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Αγγλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας και Πορτογαλίας, το Κύπελλο Ελλάδας, το NBA, οι εντός έδρας αναμετρήσεις στην Basket League του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, τα τουρνουά τένις ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour Finals και ATP World Tour 500, η Formula 1, το MotoGP και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.