Το «The Walking Dead» γίνεται... εκατό

Ξεκινάει στο FOX ο 8ος κύκλος της μετα-αποκαλυπτικής σειράς με το 100ό της επεισόδιο.

Το «The Walking Dead» γίνεται... εκατό

Το «The Walking Dead», που έκανε μόδα τα ζόμπι, ήταν για πέντε σεζόν η δημοφιλέστερη σειρά στο νεανικό κοινό, σκότωσε 43 χαρακτήρες του και χάρισε μια συλλογή με κοστούμια και σκηνικά αντικείμενα στο Smithsonian, επιστρέφει με το 100ό επεισόδιο, το πρώτο του 8ου κύκλου της, λίγες ώρες μετά την πρώτη αμερικανική προβολή απόψε Δευτέρα 23 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο FOX. Τα πρώτα recaps αναφέρουν πως η μετα-αποκαλυπτική σειρά που βασίζεται στη σειρά κόμικς του Robert Kirkman επιστρέφει σε φόρμα. Έτσι, επιβεβαιώνεται ίσως ο εκτελεστικός παραγωγός Scott Gimple ότι αυτό το 100ό επεισόδιο δεν είναι απλώς ένα επετειακό ορόσημο, αλλά το θεμέλιο για τα επόμενα εκατό επεισόδια.

Το «The Walking Dead» γίνεται... εκατό - εικόνα 1
©AMC

Στον 7ο κύκλο, ο φόβος και η αγωνία κυριάρχησαν στην Alexandria με τον Negan (Jeffrey Dean Morgan) και τους Saviors να σκορπούν τον τρόμο και το θάνατο. Ο Rick (Andrew Lincoln) είχε μεν υποταχθεί στο Negan και τους «νόμους» του, όμως η ανάγκη του για ελευθερία και επιβίωση είχε μόνο μία απάντηση: την επανάσταση. Έτσι, έψαξε να βρει συμμάχους μέσα στους επιζώντες, με απώτερο σκοπό την εξέγερση εναντίον του Negan. Η σεζόν έκλεισε με ένα φοβερό cliffhanger: την ήττα του Negan στην τελευταία μάχη και τον πόλεμο να είναι προ των πυλών. Στον 8ο κύκλο, ο Rick και ο Negan είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν μέχρι τελικής πτώσεως. Μπορεί οι αδίστακτοι Saviors να είναι περισσότεροι και με καλύτερο εξοπλισμό, ο Rick όμως και οι σύμμαχοί του μάχονται για έναν ανώτερο σκοπό, δηλαδή την επιβίωση. Πρέπει να πολεμήσουν για να κτίσουν ένα μέλλον στο οποίο θα μπορούν να ζήσουν ελεύθεροι. Στο πλευρό του Rick, θα βρεθούν ο Daryl (Norman Reedus), η Maggie (Lauren Cohan) και ο Ezekiel (Khary Payton), οι οποίοι ηγούνται των δυνάμεων της Alexandria, του Hilltop και του Kingdom.

Ο 8ος κύκλος του «The Walking Dead» κάνει πρεμιέρα απόψε Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 22:40 στο FOX (μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV). Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα και θα είναι επίσης διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play. Δες το trailer αλλά και μια παρωδία από την προχωρημένη παιδική σειρά «Sesame Street»:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
15/07/2024

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.