Πόσοι ήρωες της Marvel χωράνε σε μία σεζόν;

Το τηλεοπτικό σύμπαν της εταιρείας διογκώνεται – δες τα trailers των επόμενων σειρών της και οπλίσου με υπερδυνάμεις για να προλάβεις να τις παρακολουθήσεις.    

Πόσοι ήρωες της Marvel χωράνε σε μία σεζόν;

Αν δεν είσαι fanboy αλλά ένας απλός τηλεθεατής, που αγνοεί ποιος κατοικεί στο σύμπαν της Marvel Comics, θα μπορέσεις άραγε να παρακολουθήσεις άνετα, χωρίς χάσματα, κάποια από τις δεκατέσσερις σειρές της σεζόν 2017-2018 με ήρωες της εταιρείας; Ποια υπερδύναμη πρέπει να διαθέτεις για να θυμάσαι εκείνες που διαθέτει κάθε ήρωας αλλά και να μπορείς να ακολουθήσεις τη μοίρα του σ’ αυτό τον απέραντο φανταστικό κόσμο;

Στο «The Gifted», δύο συνηθισμένοι γονείς προσπαθούν να προστατεύσουν από μια αδίστακτη κυβερνητική υπηρεσία κι έναν πράκτορα τα δύο παιδιά τους, όταν αποκαλύπτεται ότι αυτά διαθέτουν υπερδυνάμεις. Δεν χρειάζεται να έχεις την παραμικρή ιδέα για το κινηματογραφικό franchise των «X-Men», με το οποίο συνδέεται η σειρά­, για να ταυτιστείς με τους ήρωες του «Gifted», όπως υποστηρίζει ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Marvel Television, Jeph Loeb: «Για εμάς το “Gifted” είναι ένα οικογενειακό δράμα. Υπάρχουν σε αυτό απίθανες υπερδυνάμεις και στοιχεία από τον κόσμο των “X-Men”; Φυσικά. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος λόγος για να παρακολουθήσεις τη σειρά. Αλλά αν προτιμάς να δεις μια σειρά για ανθρώπους που έχουν πραγματικά προβλήματα σε έναν πραγματικό, γειωμένο κόσμο, τότε θα γοητευτείς από την ιστορία και όχι τόσο από τις υπερδυνάμεις». Στην ίδια γραμμή, ο πρόεδρος και CEO του Fox Television Group, Gary Newman, αναφέρει η σειρά δεν θα περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από τη μυθολογία της Marvel και ότι προσφέρεται για να αναπτυχθούν αφηγηματικά η δυναμική και οι δεσμοί μέσα σε μια οικογένεια.

Αναφερόμενος στον καταιγισμό σειρών της Marvel, ο Jeph Loeb αναφέρει ότι είναι «πολύ υπερήφανος που καθεμία από αυτές έχει διαφορετική αίσθηση, αλληγορικό νόημα, καστ και τόνο», ενώ εκφράζει τη δυσφορία του γιατί κανείς δεν θα αμφισβητούσε τη βιωσιμότητά τους «αν επρόκειτο για αστυνομικές, ιατρικές ή δικαστικές σειρές».

Το «The Gifted» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 17/10 στις 21:50 στο FOX μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV. Δες το trailer:



Αυτές είναι οι σειρές της Marvel που θα δούμε τους επόμενους μήνες:

Inhumans

Ο Scott Buck του «Iron Fist» βρίσκεται πίσω απ’ αυτή την περιπέτεια μιας βασιλικής οικογένειας υπερανθρώπων, που πρέπει να σώσει το είδος της.



Agents of S.H.I.E.L.D.
Παρόλο που η τηλεθέαση της τέταρτης σεζόν ήταν χαμηλή, τελικά η σειρά συνεχίζεται και η πέμπτη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την 1η Δεκεμβρίου (εδώ μεταδίδεται από το ελληνικό FOX).



The Punisher
Σ’ αυτό το spin-off του «Daredevil», ο Frank Castle (Jon Bernthal) πολεμά το έγκλημα στη Νέα Υόρκη και θέλει να εκδικηθεί το χαμό της οικογένειάς του.



Legion
Η δημιουργία του Noah Hawley (που ανακατεύτηκε στο τηλεοπτικό «Fargo») ήταν μια μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία, που ξέφυγε από την πεπατημένη του είδους και αξίζει στο δεύτερο κύκλο να αναγνωριστεί από μεγαλύτερο κοινό.



Deadpool
Αυτή είναι η πιο πολυαναμενόμενη σειρά, γιατί οι περιπέτειες του αθυρόστομου και αντισυμβατικού σούπερ ήρωα μεταφέρονται σε ένα ενήλικο animation από τους δημιουργούς του βραβευμένου με Χρυσή Σφαίρα και Emmys «Atlanta», Donald και Stephen Glover.

Runaways
Το Hulu ελπίζει ότι μετά την επιτυχία του «The Handmaid’s Tale» αυτή η ομάδα των εφήβων που ανακαλύπτουν ότι οι γονείς τους είναι κακοί θα του δώσει κι άλλους πόντους στον ανταγωνισμό με τις άλλες πλατφόρμες streaming.



Cloak and Dagger
Η Gina Prince-Bythewood («Η Μυστική Ζωή των Μελισσών») σκηνοθετεί τον πιλότο μιας σειράς με ήρωες δύο έφηβους φυγάδες.



New Warriors
Αν δεν υπολογίσουμε το «Deadpool», αυτή είναι η πρώτη σουπερηρωική κωμωδία, με ήρωες τους νεαρούς Squirrel Girl, Mister Immortal, Night Thrasher, Speedball, Microbe, και Debrii.

Daredevil
Ετοιμάζεται η τρίτη σεζόν της σειράς με την οποία το Netflix έκανε δυναμική είσοδο στο σύμπαν της Marvel.



Jessica Jones
Το 2018 θα βγει ο δεύτερος κύκλος της φεμινιστικής υπερηρωικής σειράς, της οποίας όλα τα επεισόδια θα σκηνοθετήσουν γυναίκες.

Luke Cage
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Netflix με το εκπληκτικό soundtrack ετοιμάζεται για το 2018.



Iron Fist
Παρά τις διόλου κολακευτικές κριτικές, το Netflix ετοιμάζει και δεύτερο κύκλο για το 2018.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.