Baby one more time... 7 + 1 τηλεοπτικές εμφανίσεις της Britney Spears

Με αφορμή το μικρό ρόλο της γραμματέα σε επεισόδιο του «How I Met Your Mother» το Σάββατο 7/10 στο STAR

Baby one more time... 7 + 1 τηλεοπτικές εμφανίσεις της Britney Spears

Ένα εκατομμύριο περισσότεροι θεατές από οποιοδήποτε άλλο προηγούμενο επεισόδιο είδαν το 13ο του 3ου κύκλου του «How I Met Your Mother» εξαιτίας της εμφάνισης της Britney Spears, η οποία υποδυόταν μια γραμματέα σε ένα ιατρείο όπου ο Ted θα αφαιρούσε ένα τατουάζ. Η διάσημη pop τραγουδίστρια απασχολούσε εκείνη την εποχή τον Τύπο με θέματα όπως η κηδεμονία των παιδιών της, το ξύρισμα των μαλλιών της, η εισαγωγή σε κλινική απεξάρτησης ακόμη και μια μήνυση από τη Louis Vuitton, οπότε αυτός ο μικρός ρόλος αναλύθηκε εξονυχιστικά. Οι παραγωγοί θεώρησαν ότι το σύντομο πέρασμα της Britney Spears απογείωσε τη σειρά, ωστόσο ο πρωταγωνιστής Neil Patrick Harris εξέφρασε τη δυσφορία του λίγο καιρό μετά: «Ανήκω στη μειοψηφία που πιστεύει ότι η σειρά μας δεν χρειάζεται τέτοια τεχνάσματα για να πετύχει». Με αφορμή τη μετάδοση του συγκεκριμένου επεισοδίου από το STAR το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 16:30, θυμόμαστε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της «πριγκίπισσας της pop».

Jane the Virgin
Όπου χορεύει το «Toxic» με την πρωταγωνίστρια Gina Rodriguez – ελπίζουμε να μην μπουν ιδέες στους δημιουργούς του ελληνικού ριμέικ, της «Παρθένας Ζωής».



Saturday Night Live
Είναι το στήθος της ψεύτικο; Τραγουδάει με lip sync; Τις απαντήσεις δίνει η ίδια.



Glee
Φυσικά ο Ryan Murphy θα έγραφε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Britney Spears, στο οποίο μάλιστα εκείνη επισκέπτεται τους μαθητές του William McKinley High School στα όνειρά τους.



Jimmy Kimmel Live!
Τα τυχερά του επαγγέλματος του παρουσιαστή ενός δημοφιλούς late-night talk show: να σε ξυπνάει στη μέση της νύχτας πότε η Rihanna και πότε η Britney Spears.



The Simpsons
Ως συμπαρουσιάστρια βραβείων για τους καλύτερους ανθρώπους της κοινότητας του Springfield, σε μία από τις αγαπημένες της σειρές.



The Late Late Show with James Corden
Και το απαραίτητο Carpool Karaoke.



Will & Grace
Αυτή είναι η πιο αστεία εμφάνιση της Britney Spears στην τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.