Ένοχες απολαύσεις στην TV

Ξέχνα το «Nomads» και το «Τατουάζ»! Αυτές είναι οι ανάλαφρες εκπομπές που δεν μας προκαλούν αμηχανία που τις απολαμβάνουμε. 

Ένοχες απολαύσεις στην TV

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας είχαμε μια ενδεικτική εικόνα της σεζόν που μόλις ξεκίνησε, με το «Τατουάζ» (ALPHA), το «Nomads» (ANT1), το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (που ο ΣΚΑΪ πρώτα το έδειξε και μετά μας ενημέρωσε ότι θα το δείξει) και το «Survival Secret» να μεταδίδονται την ίδια ώρα.

Ωστόσο, όσο κι αν προσφέρονται για κράξιμο στα social media (και δίνουν πολλές αφορμές γι’ αυτό: το «Τατουάζ» με το ανερμάτιστο σενάριο και τις αντίστοιχες ερμηνείες, το «Nomads» με την επιλογή των παικτών ή το «Survival Secret» μόνο και μόνο επειδή υπάρχει), τα προγράμματα αυτά δεν αποτελούν πραγματική ένοχη απόλαυση. Αυτή θα τη βρεις αλλού και οπωσδήποτε στο «Shopping Star» (το «My Style Rocks», σε πακέτο υπερπαραγωγής που δεν ταιριάζει με την ώρα προβολής, αμφιταλαντεύεται μεταξύ σοβαρών στιλιστικών συμβουλών και ίντριγκας, οπότε δεν πιάνεται για ένοχη απόλαυση). Το παιχνίδι μόδας του STAR συνεχίζει να προσφέρει ανόθευτη διασκέδαση με θέματα όπως «αναδείξτε τις καμπύλες σας» και «ραντεβού στα τυφλά», με παίκτριες που ζουν στην Αθήνα αλλά ανακαλύπτουν για πρώτη φορά τις γειτονιές που επισκέπτονται για ψώνια, κι εκείνη την απροσδιόριστη έκφραση της Βίκυς Καγιά, που δεν ξέρεις αν θέλει ειλικρινά να δώσει τα φώτα της στις παίκτριες ή αν θρηνεί για τη μόδα στην ελληνική καθημερινότητα.



Το «The Ellen DeGeneres Show», που έχει επιστρέψει τις καθημερινές στο Novalifε, είναι μια σταθερή ένοχη απόλαυση, διότι καταφέρνει να συνδυάζει τους πιο λαμπερούς σταρ της αμερικανικής βιομηχανίας (είχε πλάκα η εισβολή της Έλεν στο καμαρίνι της Τζένιφερ Λόπεζ στο Λας Βέγκας), φιλελεύθερα μηνύματα για τη διαφορετικότητα κι ένα γυναικείο κοινό που στριγκλίζει επειδή κερδίζει all inclusive τριήμερα σε κάποιο θέρετρο.



Στο Novalifε βλέπουμε και το «Bachelor» (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη), στο οποίο ο Νικ Βάιαλ από το Μιλγουόκι ξαναρίχνεται στην αναζήτηση της αγάπης μετά τη χυλόπιτα που έφαγε από την Άντι Ντόρφμαν στο «Bachelorette» – ναι, είναι απίστευτο πόσες άχρηστες πληροφορίες συγκρατεί ο εγκέφαλος όταν παρακολουθείς αυτά τα δύο ερωτο-ριάλιτι.



Τέλος, οι συνδρομητές της COSMOTE TV που νοσταλγούν το TLC έχουν πλέον το CBS Reality με απολαυστικότατα real life προγράμματα στα όρια της αναξιοπρέπειας, όπως τα «Πλούσια νύφη, φτωχή νύφη», «Απιστίες» κι «Εφιαλτικοί γείτονες».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.