Άκουσε το τραγούδι των Radiohead για το «Blue Planet II»

Η κορυφαία μπάντα διασκεύασε με τον Hans Zimmer ένα τραγούδι της, που ντύνει τους τίτλους αλλά και ένα μεγαλοπρεπές trailer του ντοκιμαντέρ του BBC Earth.

Άκουσε το τραγούδι των Radiohead για το «Blue Planet II»

Το «Blue Planet II» του BBC Earth, συνέχεια του βραβευμένου με Emmy και BAFTA «The Blue Planet» (2001), δεν θα περιέχει μόνο συγκλονιστικές και μοναδικές εικόνες των ωκεανών, αλλά και ένα τραγούδι των Radiohead στους τίτλους. Το «Bloom» προέρχεται από το δίσκο «The King of Limbs» και η κορυφαία βρετανική μπάντα το διασκεύασε με τον Hans Zimmer, συνθέτη του sountrack της νέας σειράς ντοκιμαντέρ, μετονομάζοντάς του σε «(Ocean) Bloom».

Ο frontman των Radiohead, Thom Yorke, ανέφερε για τη συνεργασία με το συνθέτη που έχει κερδίσει Όσκαρ για το «The Lion King» (και ήταν υποψήφιος άλλες οκτώ φορές): «Η έμπνευση για το “Bloom” ήρθε από το “The Blue Planet” και είναι υπέροχο να επιστρέφουμε σε αυτό και να το διασκευάζουμε για τη συνέχεια αυτής της εκπληκτικής σειράς. Ο Hans είναι καταπληκτικός συνθέτης, χειρίζεται με άνεση τα διαφορετικά μουσικά είδη. Για εμάς ήταν απελευθερωτικό να δουλέψουμε με κάποιον τόσο ταλαντούχο και να δούμε πώς μπορούμε να υφάνουμε τον ήχο της σειράς μαζί με το “Bloom”».

Το trailer του «Blue Planet II» με τη διασκευή του «Bloom» από τους Radiohead και τον Hans Zimmer:



Μια συνέντευξη μελών των Radiohead και του Hans Zimmer για τη συνεργασία τους:



Το «Blue Planet II» θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο BBC Earth μέσω COSMOTE TV – το κανάλι προστίθεται στο μπουκέτο της COSMOTE TV από την 1η Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.