Ποια κανάλια έρχονται και ποια φεύγουν στην COSMOTE TV

Η συνδρομητική πλατφόρμα αποκτά εξειδικευμένα ψυχαγωγικά κανάλια για τη φύση, το φαγητό μέχρι και τα υδάτινα σπορ.

Ποια κανάλια έρχονται και ποια φεύγουν στην COSMOTE TV

Από την 1η Οκτωβρίου το μπουκέτο της COSMOTE TV θα παρουσιάζει μια ελαφρώς διαφορετική εικόνα, καθώς προστίθενται εξειδικευμένα ψυχαγωγικά κανάλια, ενώ διακόπτονται άλλα λόγω λήξης της συμφωνίας τους με τη συνδρομητική πλατφόρμα. Τα κανάλια που σταματούν να μεταδίδονται είναι τα Discovery HD Showcase, Discovery Channel, Discovery Science HD, Animal Planet HD και TLC (η πιο ένοχη από τις ένοχες απολαύσεις) και πιθανόν το IDX HD. Σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμη το αν θα συνεχιστούν τα Eurosport 1HD και Eurosport 2.

Στη θέση τους έρχονται το BBC Earth με τις εντυπωσιακές παραγωγές για τον φυσικό κόσμο, τα Viasat Explore και Viasat Nature για όσους δεν χορταίνουν τα ντοκιμαντέρ, το –αγαπημένο των foodies– Food Network, το Fine Living με εκπομπές για ένα καλύτερο lifestyle, το Nautical Channel που είναι αφιερωμένο στα υδάτινα αθλήματα, το Outdoor Channel για τους φυσιολάτρες, το CBS Reality για να μη μας λείψει το TLC, το Crime + Investigation και για τους φίλους του αστυνομικού μυστηρίου και το FOX Sports που έχει τα δικαιώματα για το NFL, το MLB και άλλες μεγάλες αμερικανικές αθλητικές διοργανώσεις.

Δες το trailer για τα δέκα κανάλια που προστίθενται στο μπουκέτο της COSMOTE TV:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.