Πρώτη γεύση από το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Ο χάρτης του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ1 και οι (ψυχαγωγικές και ενημερωτικές) εκπομπές της ΕΡΤ2 που θα συνεχιστούν.

Πρώτη γεύση από το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Με θέμα του email «Φθινοπωρινή αντεπίθεση της ΕΡΤ», η δημόσια τηλεόραση μας έδωσε μια πρώτη γεύση του προγράμματός της από τις αρχές Οκτωβρίου. Η ΕΡΤ1 διατηρεί τον ενημερωτικό χαρακτήρα της, προσφέροντας τη δική της οπτική στην επικαιρότητα από τις 05:45 το πρωί αλλά και δημιουργώντας ένα σατιρικό lead-in στο κεντρικό δελτίο. Αναλυτικά, το πρόγραμμα τις καθημερινές διαμορφώνεται ως εξής:

Από τις 05:45 έως και τις 10:00 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολλάλη μεταφέρουν τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας, σε μια ενημερωτική ζώνη που περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και το πρωινό μεγάλο δελτίο ειδήσεων.
Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν στις 10:00 η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Νίκος Μερτζάνης και ο Κώστας Λασκαράτος, για να παραδώσουν στο δελτίο ειδήσεων των 12:00.
Στις 15:00 θα μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και αμέσως μετά, από τις 16:00 έως και τις 18:00, ακολουθεί ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και συμπαρουσιαστή-έκπληξη. Μαζί τους στο στούντιο σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.
Το δελτίο καιρού για τους αγρότες επιστρέφει στην οθόνη της ΕΡΤ1 κάθε απόγευμα στις 18:15, μετά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στις 18:00.
Ανανεωμένο, πολυθεματικό και όπως πάντα αξιόπιστο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 κάθε βράδυ στις 20:55.
Πριν από το κεντρικό δελτίο, προγραμματίζεται 15λεπτη σατιρική εκπομπή, με τα πιο γνωστά ονόματα ηθοποιών που διακρίνονται για το καυστικό τους χιούμορ. Μέχρι την έναρξη της εκπομπής, η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο τη δημοφιλή σειρά «Έξι αδελφές».

Από την ΕΡΤ2 θα μεταδίδεται βραδινό δελτίο στις 23:00. Στο κατά βάση ψυχαγωγικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, θα συνεχιστούν με νέους κύκλους οι εκπομπές «Τοπικές κουζίνες», «Ες αύριον τα σπουδαία», «Η εποχή των εικόνων», «Εντός Αττικής», «Το αλάτι της γης», «28 φορές Ευρώπη» και «Βιβλιοθήκες της Αθήνας». Περισσότερα για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.