Το TV5MONDE σου κρατάει θέση στην πρώτη σειρά των παρισινών ντεφιλέ

Με εκπομπές για τη μόδα και διάσημους σχεδιαστές το γαλλόφωνο κανάλι μας μεταφέρει στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το TV5MONDE σου κρατάει θέση στην πρώτη σειρά των παρισινών ντεφιλέ

Έφτασε η ώρα που οι fashionistas θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους στα επόμενα μεγάλα trends παρακολουθώντας την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, την τελευταία στη σειρά από τις ετήσιες Big 4 διοργανώσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας. Ακόμη κι αν δεν σε λένε Anna Wintour ή δεν είσαι pop star ή influncer στα social media ώστε να έχεις πρόσκληση σ’ αυτό το λαμπερό γεγονός, το TV5MONDE έχει εξασφαλίσει για σένα θέση στην πρώτη σειρά των παρισινών ντεφιλέ. Από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου, το γαλλόφωνο κανάλι έχει προγραμματίσει μία σειρά εκπομπών για να γνωρίσεις καλύτερα τους μεγάλους σχεδιαστές, τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτό το μεγάλο εμπορικό και κοσμικό πανηγύρι, τους μύθους της βιομηχανίας.

Στο «Nouvelle couture, η επανεξέταση της πολυτέλειας» μεγάλοι σχεδιαστές ανοίγουν την πόρτα του ατελιέ τους και παρουσιάζουν βήμα προς βήμα τη δημιουργία μιας συλλογής, στο «Ο χρόνος σταμάτησε: Οι αφανείς ήρωες της υψηλής ραπτικής» καταγράφεται η καθημερινότητα τεχνιτών που εργάζονται σε οίκους μόδας, ενώ στο «Ο πόλεμος του N°5» μαθαίνουμε την ιστορία του κλασικότερου ίσως αρώματος, του Chanel N°5. Ολόκληρο το πρόγραμμα του TV5MONDE που είναι αφιερωμένο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εδώ (στα γαλλικά) και εδώ (στα αγγλικά).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.