Κάνε το γύρο της Γης με ξεναγό το BBC

Το κανάλι BBC Earth, που μεταδίδει ντοκιμαντέρ φυσικής ιστορίας, προστίθεται στο μπουκέτο της COSMOTE TV.

Κάνε το γύρο της Γης με ξεναγό το BBC

Μερικά από τα δημοφιλέστερα ντοκιμαντέρ για τη φύση, το κλίμα, τα ζώα, το Διάστημα και τη σχέση του ανθρώπου με αυτά έχουν γυριστεί από το The Natural History Unit των BBC Studios και έχουν μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο από το BBC Earth – παραγωγές όπως τα «Blue Planet» (βραβευμένο με 2 Emmys), «Planet Earth» (4 Emmys) και «Frozen Planet» (4 Emmys) εμπλούτισαν την οπτική μας για τον κόσμο που μας περιβάλλει με απίστευτης τεχνικής αρτιότητας εικόνες.

Το BBC Earth προστίθεται στο μπουκέτο της COSMOTE TV από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της COSMOTE TV, καθώς και στις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV. Σχετικά με την προσθήκη του BBC Earth στο μπουκέτο της COSMOTE TV, η Natasha Houssain, Γενική Διευθύντρια & Αντιπρόεδρος του BBC Worldwide, δήλωσε: «Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό τηλεοπτικό τοπίο, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παγκοσμίου εμβέλειας brands με τηλεοπτικό περιεχόμενο που μπορεί να έχει απήχηση στα τοπικά κοινά. Το BBC είναι ένας από τους ηγέτες στη δημιουργία ταινιών φυσικής ιστορίας και ντοκιμαντέρ διεθνώς, με κορυφαίες παραγωγές, όπως το “Planet Earth II” και το “Blue Planet”. Μέσα από τη νέα μας συνεργασία με την COSMOTE TV, το ελληνικό κοινό θα γίνει μέρος της ολοένα μεγαλύτερης οικογένειας τηλεθεατών παγκοσμίως, με πρόσβαση στο υψηλής ποιότητας βρετανικό περιεχόμενο του BBC Earth».

Οι πρώτες μεγάλες πρεμιέρες που περιμένουμε στο BBC Earth είναι το «Blue Planet II», το «Astronauts: Toughest Job in the Universe», που ακολουθεί 12 συνηθισμένους ανθρώπους οι οποίοι φτάνουν στα όριά τους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους ως αστροναύτες, η πέμπτη σεζόν του reality show «Life Below Zero», το «The Hunt» με πρωταγωνιστές τα αρπακτικά ζώα και το «The Weirdest Weathers of the Universe», που καταγράφει ακραία καιρικά φαινόμενα.

Πάρε μια γεύση από το περιεχόμενο του BBC Earth:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.