Floyd Mayweather και Conor McGregor σε μια μάχη σκέτο show

Ο υπερπροβεβλημένος αγώνας, που θα μεταδοθεί από την COSMOTE TV, έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας εμποροπανηγύρεως.

Floyd Mayweather και Conor McGregor σε μια μάχη σκέτο show

Εδώ και τρεις μήνες που έπεσαν οι υπογραφές, ο αγώνας μεταξύ των υπερπρωταθλητών Floyd Mayweather (πυγμαχία) και Conor McGregor (μεικτές πολεμικές τέχνες) έχει μετατραπεί σε ένα show, στο οποίο έχουν εμπλακεί από τα late-night talk shows μέχρι τον Justin Bieber, ο οποίος έκανε έξω φρενών τον Floyd Mayweather σταματώντας να τον ακολουθεί στο Instagram.



Η υπερπροβολή αυτού του αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί απόψε Σάββατο 26 προς τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Αυγούστου και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 6HD, δεν έχει να κάνει με την πρωτοτυπία της συνάντησης δύο αθλητών από διαφορετικά αγωνίσματα στο ίδιο ρινγκ με τους κανονισμούς της πυγμαχίας, αλλά με τις τεράστιες δυνατότητες κερδοφορίας για όλες τις πλευρές. Πρόχειροι υπολογισμοί βγάζουν ότι τα επίσημα έσοδα από τα εισιτήρια (που ωστόσο μέχρι την Πέμπτη δεν είχαν προπωληθεί), τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τις χορηγίες και το στοίχημα θα αγγίξουν τα 600 εκατομμύρια δολάρια, από τα οποία 100 εκατομμύρια θα πάνε στην τσέπη του Floyd Mayweather και 30 στου Conor McGregor. Όλοι, βέβαια, μιλούν γι' αυτά τα ποσά, για την Angelina Jolie και τη Charlize Theron (λογικό να ενδιαφερθεί μετά το ξύλο που έριξε και έφαγε στο «Atomic Blonde») που θα βρεθούν στις κερκίδες της T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, ή για τη ρόμπα της Donatella Versace που θα φορέσει ο McGregor – ελάχιστοι όμως αναφέρονται στα πολλαπλά περιστατικά ξυλοδαρμού και κακοποίησης για τα οποία έχει κατηγορηθεί από το 2001 ο Mayweather.

Thank you @donatella_versace for this amazing gift this morning 🙏

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on



Η επονομαζόμενη Money Fight θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 6HD, το Σάββατο 26 προς τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Αυγούστου. Η σύνδεση θα ξεκινήσει στις 04:00 για τη μετάδοση και των τριών αγώνων που θα προηγηθούν εκείνου των δύο υπερπρωταθλητών. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Κυριακή 27/8 στις 23:45 και τη Δευτέρα 28/8 στις 22:30 από το COSMOTE SPORT 6HD, ενώ οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν και μέσα από τις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV.

Δες μία από τις συνεντεύξεις Τύπου, από όπου έχει ξεκινήσει το show:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.