Tο μαγαζί που εγκαινίασε το 2011 το trend των wine bars, κάνοντας την εκλεκτική οινοποσία συνήθεια με δεκάδες ετικέτες σε ποτήρι (συνολικά 50), διατηρεί το ύφος του αναλλοίωτο και την κάβα του πλούσια και περιπετειώδη: 500 ετικέτες περνούν από το δωδεκάμετρο μπαρ με τα τζαζ, έθνικ και πανκ ακούσματα, ενώ στη ρετρό «ταβέρνα» σερβίρονται πιάτα όπως ψητό ξεκοκαλισμένο μπούτι προβατίνας σιτεμένο για μία εβδομάδα, λουκάνικο Νεμέας με μπόλια προβατίνας και μη κρεατοφαγικές επιλογές, όπως ριζότο με κάρι και μπρουσκέτα με άγρια μανιτάρια ή πέστροφα Ορχομενού. Για πιο πετίτ λιγούρες, το γύρο κάνουν πιάτα όπως το καυτερό φοντί τυριών σε πήλινο και πιατέλες τσιμπολογήματος με μεζέδες που εναλλάσσονται ανά ημέρα.
Tip: Γευτείτε το «μπαμπαδίστικο» άγγιγμα του ιδιοκτήτη Νεκτάριου Κεφαλά, που μπαίνει στην κουζίνα για να ετοιμάσει το πιάτο ημέρας, από ψαρόσουπα και λαδερά μέχρι κόκορα με τραχανά.
Εμμ. Μπενάκη 3, κέντρο
Τηλ. 2103214148