Πότε να πάτε : Αν και ο καιρός είναι εξαιρετικά απρόβλεπτος, η καλύτερη εποχή για να ταξιδέψετε είναι από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου. Τον Μάρτιο, μάλιστα, το κέφι κορυφώνεται με τους εορτασμούς της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου.
Ο Νοέμβριος είναι παραδοσιακά μήνας μεγάλων γαστρονομικών φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Μη φανταστείτε εκθέσεις προϊόντων κι επίδειξη συνταγών. Η ατμόσφαιρα θυμίζει γιορτή. Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα.