Πότε να πάτε : Κάθε εποχή έχει το χρώμα της. Μοναδική η ατμόσφαιρα από τις αρχές Δεκεμβρίου με κορύφωση τα Χριστούγεννα και πιο φεστιβαλική την άνοιξη και το καλοκαίρι.
Ανοίγουμε τη βίβλο της γεύσης και σταμπάρουμε στο χάρτη της Ευρώπης 4+1 βραβευμένες διευθύνσεις όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε αστεράτα πιάτα χωρίς να σπάσουμε τον κουμπαρά μας.
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Ελληνοαυστριακός σεφ ανοίγει οσονούπω το πρώτο του εστιατόριο. Cool υψηλή γαστρονομία με άποψη.
Ως πόλεις δεν χρειάζονται συστάσεις. Επειδή τα προεόρτια απαιτούν κρατήσεις, υπογραμμίζουμε τα ανυπέρβλητα κλασικά, αλλά και τα τελευταίας εσοδείας up & high σημεία σε αγαπημένες πρωτεύουσες του πλανήτη.
Η Ελένη Κούκη απολαμβάνει την μπαρόκ μεγαλοπρέπεια του Μουσείου Μπελβεντέρε καθισμένη σε μια μπάλα γιόγκα, πίνει ζεστή σοκολάτα στο θερμοκήπιο του Φραγκίσκου Ιωσήφ κι ανακαλύπτει πού μπορείς ν’ απολαύσεις αυθεντικό σνίτσελ τα ξημερώματα. Ακολουθήστε τη στις πιο hip γειτονιές μιας κλασικής πρωτεύουσας που ξανανιώνει.