Ένας από τους πιο μακρινούς και ακριβούς προορισμούς στον κόσμο, αφήνει άναυδους τους ταξιδιώτες με...
Η δεύτερη πολυπληθέστερη πόλη των ΗΠΑ μετά τη Νέα Υόρκη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την πλούσια...
Ίσως είναι μύθος ότι ο Ισπανός εξερευνητής Χουάν Πόνσε ντε Λεόν έφτασε στη Φλόριντα αναζητώντας την...
Αναφέρεται συχνά ως «η βορειότερη πόλη της Καραϊβικής», με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις έκδηλες...
Όσες φόρες κι αν έχετε δει τη Νέα Υόρκη σε ταινίες, όταν αντικρίσετε για πρώτη φορά τους...
Μπορεί η πιο διάσημη εικόνα του να είναι η Golden Gate Bridge, αλλά μόνο στις γειτονιές του θα...
Η νέα χρονιά μάς βάζει στη νέα δεκαετία και μαζί της έρχονται νέες ταξιδιωτικές προτεραιότητες, αποκαλύπτοντας προορισμούς που αλλάζουν τον με τον οποίο που βλέπουμε τον κόσμο. Πού θα τον γνωρίσουμε φέτος;
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου «κέρασε» σαλατούρι, παριανή φουσκωτή και γιουβέτσι μπρούσκο στο εμβληματικό James Beard Foundation, παρουσία του «α», ανοίγοντας τις δράσεις της ως Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019.
Η Έφη Παρούτσα μας ξεναγεί στη μικρή νεο-μποέμ πόλη του αμερικανικού Νότου που εξελίσσεται στο νέο σοφιστικέ καταφύγιο των σταρ του Χόλιγουντ.
Είναι το νέο funky κέντρο συνάντησης της διεθνούς καλλιτεχνικής κοινότητας. Μια πόλη γεμάτη χρώμα, όπου η μποέμικη γοητεία πάει χέρι χέρι με την πολυτέλεια και όπου συναντάς τα πιο χαρούμενα πρόσωπα ever. Σας δίνουμε τις πιο φωτεινές διευθύνσεις στην πόλη του αιώνιου καλοκαιριού.
Οι μπίτνικ και τα παιδιά των λουλουδιών συναντούν το σύγχρονο αστικό hype. Ενώ η κινηματογραφική εκδοχή του On the road του Τζακ Κέρουακ ετοιμάζεται να βγει και στις ελληνικές αίθουσες η Δανάη Μολόχα ανακαλύπτει μια ανήσυχη μητρόπολη με ευρωπαϊκή αύρα και βικτωριανά αρώματα, που ανανεώνεται διαρκώς ισορροπώντας ανάμεσα στην προχωρημένη σκέψη και τη νοσταλγία.
Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος δαγκώνει... το μήλο με τη μητρόπολη των τάσεων δοκιμάζοντας από τις γκουρμέ καντίνες μέχρι τις δημιουργίες των πιο ταλαντούχων σεφ που χαράζουν νέα γαστρονομικά μονοπάτια.
Μπορεί να ξεκίνησαν από τις αμερικανικές μητροπόλεις, αλλά η Ευρώπη δεν άργησε να ακολουθήσει. Διευρύνοντας τη γευστική τους παλέτα, χρησιμοποιώντας έξυπνα τη δύναμη των social media, κερδίζοντας βραβεία, δημοσιότητα και κοινό, οι νέου τύπου καντίνες είναι από τις δυνατότερες γευστικές τάσεις των ’00s.
Ο ιδιοκτήτης του «Baba Au Rum» Θάνος Προυνάρους, μοιράζεται μαζί μας μυστικά στέκια αλλά και μπαρ που καθορίζουν τις σύγχρονες τάσεις του bartending.
Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος επιλέγει τις πιο καυτές αναδυόμενες τάσεις και μας δίνει μια πρόγευση από το hotelling του άμεσου μέλλοντος.
«Nishi» και «Κο» είναι αυτήν τη στιγμή η εμπροσθοφυλακή του τρομερού David Chang και της αυτοκρατορίας Momofuku και σερβίρουν αλλούτερο, συναρπαστικό φαγητό.
Αυτή η συνοικία δεν είναι για τουρίστες, αν και έχει όλα όσα περιμένεις –υπερστιλάτα καταστήματα, γκαλερί, μοδάτα εστιατόρια, τους πιο relaxed όμορφους ανθρώπους της πόλης– συν ένα: αιματοβαμμένους κρεοπώλες! Η παλιά κρεαταγορά της πόλης έχει μεταμορφωθεί στην πιο hip γειτονιά του Μανχάταν, χωρίς να χάσει το αυθεντικό της άρωμα. Την περπατήσαμε και σας δίνουμε τις διευθύνσεις των insiders, για να ζήσετε τη Νέα Υόρκη ως το μεδούλι…
Κάτι απίστευτα –sui generis– μπαρ του πλανήτη, όπου θα πιείτε βότκα, θα κάνετε μασάζ, μανικιούρ και μπουγάδα, θα απαγγείλετε ποιήματα και θα διαλέξετε γατοτροφή…
Ως πόλεις δεν χρειάζονται συστάσεις. Επειδή τα προεόρτια απαιτούν κρατήσεις, υπογραμμίζουμε τα ανυπέρβλητα κλασικά, αλλά και τα τελευταίας εσοδείας up & high σημεία σε αγαπημένες πρωτεύουσες του πλανήτη.