"Quattro Suites": Η μινιμαλιστική boho – chic φθινοπωρινή απόδραση στη Μονεμβασιά

Ανακαλύψτε την ιδανική φθινοπωρινή απόδραση στο "Quattro Suites" στη Μονεμβασιά, όπου η σύγχρονη πολυτέλεια συναντά την εκπληκτική φυσική ομορφιά της περιοχής.

Quattro Suites Μονεμβασιά

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για μια χαλαρωτική απόδραση, και το "Quattro Suites" στην ειδυλλιακή περιοχή του Ξιφία, στη Μονεμβασιά, είναι ο απόλυτος προορισμός για να ανανεωθείτε και να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με μια σύγχρονη, πολυτελή διαμονή.

Με 28 σουίτες και εγκαταστάσεις που προσφέρουν άνετη εμπειρία διαμονής σε τέσσερα κτίρια, το "Quattro Suites" είναι προορισμός για σύγχρονους ταξιδιώτες. Μόλις μια ανάσα από την αμμουδιά του Ξιφιά, ο πολυταξιδεμένος ιδιοκτήτης και επιχειρηματίας Στέφανος Βασιλάκος αποφάσισε να προικίσει τη γενέτειρά του με ένα ξενοδοχείο - προορισμός για ρομαντικές αποδράσεις. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, αφού πρόκειται για μια πρόταση που είναι εμφανές ότι φτιάχθηκε από ανθρώπους που γνωρίζουν ότι τα ταξίδια είναι μια απαραίτητη, μικρή πολυτέλεια και έχουν φροντίσει ώστε όλα να είναι όπως πρέπει.

Quattro Suites Μονεμβασιά

Ανακαλύψτε την ιστορία και τη φυσική ομορφιά της περιοχής με μια επίσκεψη στο Κάστρο της Μονεμβασιάς, που απέχει μόλις επτά λεπτά με το αυτοκίνητο. Η δροσιά του φθινοπώρου καθιστά τις περιηγήσεις στα ρομαντικά σοκάκια και στα καλοδιατηρημένα κτίρια ακόμα πιο ευχάριστες. Μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την Άνω Πόλη, όπου η θέα στο Μυρτώο Πέλαγος είναι πραγματικά συγκλονιστική.

Quattro Suites Μονεμβασιά

Αν προτιμάτε τις εκδρομές με αυτοκίνητο, οι επιλογές είναι πολλές: ανακαλύψτε το λιγότερο γνωστό φιορδ της λιμνοθάλασσας του Γέρακα ή επισκεφθείτε το εντυπωσιακό σπήλαιο της Καστανιάς στην περιοχή της Νεάπολης.

Quattro Suites

Autumn Adventure: Η φθινοπωρινή προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε

Απολαύστε την φθινοπωρινή προσφορά "Autumn Adventure" για διαμονή δύο διανυκτερεύσεων μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου και επωφεληθείτε από:

  • 15%-25% έκπτωση στην τιμή του δωματίου (ανάλογα την κατηγορία)
  • Ένα μπουκάλι κρασί τοπικής ποικιλίας 
  • Late check out μέχρι τις 3 μ.μ. 
  • Ελληνικό πρωινό

Η συνολική τιμή του πακέτου για διαμονή σε Deluxe Double διαμορφώνεται στα 290€

Quattro Suites Μονεμβασιά

Ξιφίας, Μονεμβασιά, 2732066427, quattrosuites.gr
FB: Quattro Suites, IG: @quattro_suites

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γιατί το "Capella Bangkok" αναδείχθηκε καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

Οι λόγοι που έφεραν το 5* κατάλυμα της Μπανγκόκ στην κορυφή του ξενοδοχειακού σύμπαντος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/10/2024

Bike Friendly Destination: Η Πιερία ενισχύει τον ποδηλατικό τουρισμό

Η Πιερία, για πρώτη φορά, πιστοποιείται ως Bike Friendly Destination από τη MAKE NatTour, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

"The Dolli": Το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel στην καρδιά της Αθήνας, διακρίνεται φέτος ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα σύμφωνα με τα Condé Nast Traveller UK Readers’ Choice Awards 2024.

3 χωριά του Πηλίου για ένα υπέροχο φθινοπωρινό ταξίδι

Ίσως ο πιο ταιριαστός προορισμός για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις είναι το βουνό και γι' αυτό σας προτείνουμε τρία χωριά που βρίσκονται σε ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας.

Greek Tourism Workshop Tokyo 2024: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την τουριστική βιομηχανία της Ιαπωνίας

Η ελληνική τουριστική βιομηχανία επιβεβαίωσε τη δυναμική της παρουσία στην αγορά της Ιαπωνίας με την επιτυχή διεξαγωγή του Greek Tourism Workshop Tokyo 2024, που συγκέντρωσε 67 Ιάπωνες τουριστικούς πράκτορες.

14ο Catamarans Cup International Regatta: Η ναυτική περιπέτεια του Σαρωνικού

Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση ιστιοπλοΐας με καταμαράν προσφέρει μια εμπειρία που συνδυάζει τον αγωνιστικό ενθουσιασμό με τις φθινοπωρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Navarino Challenge: Αθλητικός τουρισμός και ευ αγωνίζεσθαι στην καρδιά της Μεσσηνίας

Το κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού προσκαλεί αθλητές και λάτρεις της άσκησης από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε μια γιορτή αθλητισμού και ευεξίας.