"Portaria Hotel": Φθινοπωρινή ραστώνη στο γραφικό Πήλιο

Με φιλοσοφία που εστιάζει στη θέρμη της τοπικής φιλοξενίας και παροχές υψηλών προδιαγραφών, το ξενοδοχείο στην αρχόντισσα Πορταριά είναι προορισμός και για τις φθινοπωρινές μας εξορμήσεις.

Portaria hotel

Σε κοντινή απόσταση από τη θεσσαλική πρωτεύουσα, η Πορταριά, ντυμένη με τα χρώματα του φθινοπώρου, υποδέχεται τους επισκέπτες της, όπως όλο το χρόνο, σε ρυθμούς ηρεμίας και χαλάρωσης. Η προνομιακή θέση και το ευχάριστο περιβάλλον του "Portaria Hotel", ενός από τα ομορφότερα καταλύματα της περιοχής, προσφέρει απόδραση από την καθημερινότητα με φιλική εξυπηρέτηση, ποιοτική διατροφή, διασκέδαση και ενδιαφέρουσες επιλογές για δραστηριότητες με φόντο το μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο.

Portaria hotel

Portaria hotel

Εδώ προσφέρουν την ιδανική πρόταση διαμονής σε όποια κατηγορία ταξιδιώτη και αν ανήκετε. Τα δωμάτια συνδυάζουν κλασική με μοντέρνα διακόσμηση ώστε να προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Η deluxe σουίτα με πανοραμική θέα στη θάλασσα είναι η καλύτερη επιλογή χωρίς βέβαια να αναιρεί προτάσεις όπως η σουίτα με θέα την Πορταριά, τα δίκλινα δωμάτια με πανοραμική θέα στο Βόλο, το οικογενειακό διαμέρισμα, ή τα πιο απλά αλλά εξίσου φινετσάτα κλασικά ή μοντέρνα δίκλινα. 

Portaria hotel

Portaria hotel

Το "Spa at Portaria” διαθέτει τη μεγαλύτερη υδροτονική πισίνα στο Πήλιο με 6 διαφορετικά σημεία υδρομασάζ, όπου θα χαλαρώσετε και θα αναζωογωνηθείτε. H σάουνα δημιουργεί ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα "ξηρής ζέστης”, μια αποτελεσματική μέθοδος για αδυνάτισμα και το χαλάρωση του σώματος ενώ προσφέρουν επιλογές περιποιήσεων προσώπου, σώματος και μασάζ για την απόλυτη εμπειρία ευεξίας. 

Portaria hotel

Portaria hotel

Σε κεντρική θέση στο ισόγειο του ξενοδοχείου, το "Lobby Bar” είναι ο χώρος που επιτρέπει να απολαύσετε όλη την κίνηση και την ενέργεια του ξενοδοχείου. Από τα παράθυρα, με θέα τους κήπους, ο ήλιος λούζει το χώρο με άπλετο φως ενώ από εδώ θα απολαύσετε την εντυπωσιακή θέα του ηλιοβασιλέματος. Στο κομψό εστιατόριο ο σεφ του "Portaria Hotel” και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει ένα μενού που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών αναδεικνύοντας την ελληνική κουζίνα και στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς. Το κεντρικό εστιατόριο με το τζάκι προσφέρει παραδοσιακό ελληνικό πρωινό από τις 8 και κατά τη διάρκεια της ημέρας επιλογές χαρακτηριστικών πιάτων από το συνταγολόγιο της παραδοσιακής πηλιορείτικης κουζίνας αλλά και μοντέρνα μεσογειακά πιάτα συνδυάζοντάς τα με κρασιά γνωστών οινοποιείων. 

Επιμελούνται με επαγγελματισμό τη διοργάνωση συνεδρίων ή εκδηλώσεων αφού διαθέτουν αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, με τη μεγαλύτερη να είναι χωρητικότητας έως και 350 ατόμων καθώς και έναν ανοικτό χώρο στο κήπο γύρω από τον χώρο της πισίνας, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει άψογα για δεξιώσεις γάμων και άλλες εκδηλώσεις. 

Η Πορταριά βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία να περιηγηθείτε στη φύση και να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές συμμετέχοντας σε δραστηριότητες για το περιεχόμενο των οποίων μπορούν να σας ενημερώσουν αναλυτικά.

Πορταριά, Πήλιο, Βόλος 24280 90000, FB: Portaria Hotel, IG: @portariahotelportariahotel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Αύξηση καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης το 2024: Σημαντική άνοδος σε κλίνες και πληρότητα

Το 2024 σημειώθηκε σημαντική άνοδος στον αριθμό των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, καθώς και αύξηση στις διαθέσιμες κλίνες, αποδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη δυναμική του κλάδου, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2024

Οκτώβριος στη Ρώμη: Ατελείωτη ανεξερεύνητη γοητεία

Ο μήνας Οκτώβριος στη Ρώμη προσφέρει την ευκαιρία για τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ιστορία, την τέχνη και τη γαστρονομία της "Αιώνιας Πόλης", σε ένα περιβάλλον ήπιας κίνησης και ευχάριστου καιρού.

Τα Aria Hotels επεκτείνονται στην Λατινική Αμερική

Η ελληνική θυγατρική του ομίλου Libra Group, ανακοινώνουν την επέκτασή τους στην αγορά της Κολομβίας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους στην προώθηση του οικοτουρισμού και τη διάδοση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας σε διεθνές επίπεδο.

Το Neon Museum του Λας Βέγκας μεγαλώνει και αλλάζει έδρα

Μια αγαπημένη ατραξιόν για τους επισκέπτες του Λας Βέγκας αλλάζει τοποθεσία και μας δίνει περισσότερες αφορμές για να το επισκεφθούμε.

15η Διεθνής Νεανική Συνάντηση "Ολύμπια εν Δίω": Γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού στην Πιερία

Η Πιερία αποτελεί το επίκεντρο της πολιτιστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες νέους από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής τέχνης και του αθλητισμού.

Την αναβίωση την Πινακοθήκη Uffizi στη Φλωρεντία επιδιώκει ο νέος διευθυντής της

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Simone Verde μίλησε για τα πλάνα αναδιαμόρφωσης της Uffizi.

Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία: Συνδυάζοντας αθλητισμό και πνευματικότητα στην Πιερία

Η Πιερία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την 2η Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις θρησκευτικές παραδόσεις της περιοχής μέσα από μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία.