"Pafsilipon Luxury Suites": Το "τέλος της θλίψης" με διακοπές τον Σεπτέμβριο στη Σύρο

Η «νύμφη του Αιγαίου» υποδέχεται όσους αποφασίσουν να παρατείνουν τις θερινές τους εξορμήσεις σε ένα από τα πολυτελέστερα σημεία διαμονής του νησιού.

pafsilipon

Στη διάσημη περιοχή Βαπόρια στην Ερμούπολη, την πρωτεύουσα της Σύρου, το "Pafsilipon Suites” καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε έναν γοητευτικό κόσμο και το "τέλος της θλίψης". Γιατί με αυτή τη λογική ονοματοδοτήθηκε προάγοντας με έμπνευση την ουσία της πολυτελούς φιλοξενίας. 

PAFSILIPON

Οι κομψές σουίτες είναι σχεδιασμένες σε πρότυπα που σέβονται το μινιμαλιστικό στυλ των Κυκλάδων και το αρχιτεκτονικό μοτίβο του νησιού σε μια εμπνευσμένη χρωματική σύνθεση. Ο κήπος και το αίθριο με την πισίνα και τις ξαπλώστρες κουμπώνουν άψογα σε μια εμπειρία που στο σύνολό της δημιουργεί όλες τις συνθήκες για μια ευχάριστη ανάπαυλα από την καθημερινότητα. Φανταστείτε τον εαυτό σας να χαλαρώνει σε μια βεράντα που αιωρείται ανάμεσα στον καθαρό ουρανό των Κυκλάδων και το Αιγαίο Πέλαγος, ατενίζοντας τη μαγευτική ανατολή του ήλιου. Ή να ζείτε το καλοκαίρι -την παράτασή του εν προκειμένω- στο έπακρο δίπλα στην πισίνα του κήπου. Αυτοί είναι προφανώς μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους οι σουίτες ονομάζονται "Παυσίλυπον” που σημαίνει το τέλος της θλίψης.

PAFSILIPON

PAFSILIPON

Η 38 τ.μ. deluxe "La señora” για παράδειγμα, διαθέτει μια ευρύχωρη βεράντα με εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα ενώ, όπως σε κάθε σουίτα, έχει καλλιτεχνικές πινελιές που διαφοροποιούν το στυλ και τον χαρακτήρα της, οι οποίες αποτέλεσαν επίσης έμπνευση και για το όνομά τους. Η επίσης υψηλών προδιαγραφών superior "El angel”, σε 35 τ.μ συμπυκνώνει την επιτομή της πολυτέλειας, με όλες τις απαιτούμενες παροχές και πανοραμική θέα στη θάλασσα.

PAFSILIPON

Η 55 τ.μ superior "Athina” διαθέτει εσωτερικούς ντιζαϊνάτους χώρους, μια μεγάλη ιδιωτική βεράντα, κομψά έπιπλα, και όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός  καθιστικού, μιας τραπεζαρίας και ενός επίσης προσεγμένου design μπάνιου. H 43 τ.μ superior "La Mora”, είναι διαμορφωμένη με ισορροπημένα μοτίβα και απαλά χρώματα, ιδιωτικό μπαλκόνι και καταπληκτική θέα, καθιστικό και τραπεζαρία και μοντέρνο μπάνιο. Η superior 25 τ.μ "Vassiliki” αγαπά τις γήινες αποχρώσεις ενισχύοντας τη ζεν ατμόσφαιρα σαν ένα μικρό προσωπικό ησυχαστήριο-επιτομή της διακριτικής κομψότητας και θαλπωρής. Η superior "Pandora” (45 τ.μ) και η 23 τ.μ "Enea” ολοκληρώνουν μια προσεγμένη και πολυσχιδή μετάφραση της πολυτέλειας. Πολλοί οι λόγοι απόδρασης στη Σύρο!

Ποσειδώνος 8, Ερμούπολη, Σύρος, 697 671 3602, FB: Pafsilipon Luxury Sites, IG: @pafsiliponsuites, pafsilipon.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

7 ιδέες για τα πρώτα φθινοπωρινά weekends

Αν δεν είστε ακόμα έτοιμοι να εξαλείψετε το υγρό στοιχείο από τις εξορμήσεις σας, ακολουθούν 7 προορισμοί που συνδυάζουν ιδανικά το βουνό με τη θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/09/2024

Το Ναύπλιο πέρα από τα κλισέ

Διεκδικεί τα σκήπτρα του απόλυτα ρομαντικού προορισμού για σαββατοκύριακο, ίσως της πιο καρτποσταλικής πόλης στην Ελλάδα και πρόκειται ασφαλώς για το μέρος που έχουν επισκεφτεί οι περισσότεροι Έλληνες έστω και μία φορά στη ζωή τους.

11 φθινοπωρινές μονοήμερες για κάθε στιλ

Πεθυμήσατε ταξίδι την τελευταία στιγμή, χωρίς ιδιαίτερο budget και διάθεση για προγραμματισμό; Σας δίνουμε ιδέες για μονοήμερες εκδρομές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για κάθε διάθεση.

5 πεζοπορίες στα βουνά της Ελλάδας για το φθινόπωρο

Ταξιδεύουμε σε Θεσσαλία, Ρούμελη και Πελοπόννησο την καλύτερη εποχή για πεζοπορία.

Η American Airlines προσθέτει νέο δρομολόγιο από την Αθήνα στην Charlotte για το καλοκαίρι του 2025

Η American Airlines ανακοίνωσε ένα νέο εποχικό δρομολόγιο που θα συνδέει την Αθήνα με την Charlotte, Βόρεια Καρολίνα, ενισχύοντας περαιτέρω τις υπερατλαντικές πτήσεις της και προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους ταξιδιώτες από την Ελλάδα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Anthea Hotel & Spa": Σεπτέμβριος στο νησί των θαυμάτων

Εκλεπτυσμένη αισθητική που συνομιλεί μοναδικά με το κυκλαδίτικο τοπίο, κοντά σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και σύγχρονες παροχές συνθέτουν το σενάριο ενός boutique hotel που προσφέρει αυθεντική τηνιακή φιλοξενία.